עוגיות תאריך מלאות
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות מלאות תאריך, עוגיות מלאות שיבולת שועל-תאריך, ו עוגיות מלאות של חמוציות.
הוראות
כדי להכין את המילוי, לבשל את התאריכים, 3/4 כוס סוכר ומים על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, עד מעובה. מערבבים את האגוזים, להסיר מן החום ולהניח בצד.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה וסוכר חום. מערבבים את הביצים, שמנת חמוצה ותמצית שקדים. מנפים יחד את הקמח, מלח, סודה לשתייה וקינמון, מערבבים לתוך התערובת מוקרם. זרוק כפית מעוגלת של בצק על גיליון עוגיות לא מוכן, מניחים כפית קטנה של המילוי על גבי זה, ולאחר מכן העליון עם 1/2 כפית נוספת של בצק. חזור עם שאר הבצק.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, או עד מעט השחמה.