עוגיות תות עם סירופ בלסמי ופלפל שחור
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית ונילן, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות תות עם סירופ בלסמי ופלפל שחור, עוגיות תות עם סירופ בלסמי ופלפל שחור, ו פלפל שחור פנה קוטה עם תותים וסירופ בלסמי.
הוראות
מתלה עמדה במרכז ovenand מחממים עד 425°f. קו אפייה sheetwith נייר קלף.
מניחים קמח, 4tablespoons סוכר, אבקת אפייה, ומעבד סלטין. שימוש / כיבוי פניות, תהליך toblend.
להוסיף חמאה; לחתוך באמצעות / כיבוי turnsuntil חמאה דומה אפונה גדולה, aboutfive 1 שניות מרווחים.
הוסף קרם; usingon / כיבוי פונה, לעבד עד clumpsform לח.
מעבירים בצק לעבודה מקומטת קלות פני שטח. לאסוף בצק לכדור; לשטח into8 x מלבן 4 אינץ '(בערך 1 1/4 אינץ').
חותכים לאורכו במחצית, ולאחר מכן לרוחב של4 רצועות שוות, ויוצרים 8 ביסקוויטים מרובעים.
מעבירים ביסקוויטים לאפייה מוכנה שייטותולצנן 20 דקות. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מברשת העליון של ביסקוויטים עם זיגוג ביצה;מפזרים הנותרים 1 כף סוכר.
אופים עד ביסקוויטים הם חום זהובמנס אופקי יוצא נקי, על 15 דקות.
העברה ל rack ו cool.DO קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
מערבבים תותים, 5tablespoons סוכר, חומץ, ו blackpepper בקערה בינונית.
תן macerate 30minutes, ערבוב מדי פעם.
באמצעות מיקסר חשמלי,קרם beat, וניל, הנותרים 1 כף סוכר בקערה בינונית אחרת עד פסגות טופס.
חותכים ביסקוויטים אופקית לשניים.
Placebottom מחצית מכל ביסקוויט, בצד לחתוך, על צלחת. באמצעות כף מחוררת, דיבידהאוכמניות בין ביסקוויטים. כפית של קצפת מעל תותים. כיסוי עם חצי ביסקוויט העליון.
לטפטף כמהjuices מתותים סביב shortcakes.