עוגיות תחרה כתומות-שקדים
עוגיות תחרה כתומות-שקדים הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. יש קינוח זה 130 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, מלח, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות תחרה כתומות-שקדים, עוגיות תחרה שקדים-שיבולת שועל, ו עוגיות תחרה שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. מערבבים 3/4 כוס חמאה בסיר בינוני כבד על חום בינוני-נמוך עד מומס.
הסר מהחום. מערבבים אגוזים, סוכר, קמח, קליפת תפוז ומלח; ואז מוסיפים ביצה. זרוק כמה הבלילה על ידי כף נדיבהממלא על תבנית אפייה מוכנה, מרווח 3 אינץ ' זה מזה (עוגיות יתפשטו).
אופים עוגיות עד תחרה וחום זהוב, כ -15 דקות. להחליק בעדינות נייר קלף עם עוגיות על מדף; מגניב לחלוטין.
מעבירים עוגיות למגבות נייר. חזור עם הבלילה שנותרה, בטנה מקורר אפייה גיליון עם קלף נקי עבור כל אצווה. (ניתן לעשות קדימה. אחסן בין גיליונות של נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע או להקפיא עד 1 חודש.)