עוגיות תחרת שוקולד וקוקוס
עוגיות תחרה שוקולד וקוקוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 113 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך חמאה, קמח, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 39 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגיות תחרת שוקולד וקוקוס, עוגיות תחרת שיבולת שועל קוקוס, ו עוגיות תחרה טבולות שוקולד.
הוראות
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו 3 גיליונות אפייה עם נייר קלף או ספינות סיליקון. תניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר, קוקוס, חמאה מומסת, קמח, וניל ומלח.
באמצעות כף עוגיות 1/2-אונקיה או כף, כף 6 כדורי בצק, 3 עד 4 סנטימטרים זה מזה, על כל תבנית אפייה. קל לשטח את צמרות הבצק. מבשלים עד הזהב, 8 עד 10 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר על נייר הקלף, כ -15 דקות.
מניחים את השוקולד בקערה ומניחים על מחבת של מים בקושי רותחים. מערבבים עד השוקולד נמס. באמצעות מזלג, לטפטף את צמרות העוגיות עם שוקולד מומס. הקפא את העוגיות עד שהשוקולד יקבע, כ-5 דקות.
הסר את העוגיות מהמקפיא ולאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
הערה של קוק: אם העוגיות אפו אחד לתוך השני, להשתמש סכין או מרית מתכת כדי להפריד את העוגיות ולאחר מכן לאפשר להתקרר.