קושיקשה
מוכן ב39 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות תחרת שוקולד וקוקוס

עוגיות תחרת שוקולד וקוקוס
עוגיות תחרה שוקולד וקוקוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 113 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך חמאה, קמח, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 39 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגיות תחרת שוקולד וקוקוס, עוגיות תחרת שיבולת שועל קוקוס, ו עוגיות תחרה טבולות שוקולד.

הוראות

1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו 3 גיליונות אפייה עם נייר קלף או ספינות סיליקון. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר, קוקוס, חמאה מומסת, קמח, וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
באמצעות כף עוגיות 1/2-אונקיה או כף, כף 6 כדורי בצק, 3 עד 4 סנטימטרים זה מזה, על כל תבנית אפייה. קל לשטח את צמרות הבצק. מבשלים עד הזהב, 8 עד 10 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר על נייר הקלף, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
4
מניחים את השוקולד בקערה ומניחים על מחבת של מים בקושי רותחים. מערבבים עד השוקולד נמס. באמצעות מזלג, לטפטף את צמרות העוגיות עם שוקולד מומס. הקפא את העוגיות עד שהשוקולד יקבע, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את העוגיות מהמקפיא ולאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
6
הערה של קוק: אם העוגיות אפו אחד לתוך השני, להשתמש סכין או מרית מתכת כדי להפריד את העוגיות ולאחר מכן לאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים