עוגיות תפוח-שיבולת שועל
עוגיות תפוח-שיבולת שועל עשויות להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 125 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, ביצים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת שיבולת שועל, ברי oat banananan אוכמניות, ו אוכמניות קישואים שיבולת שועל.
הוראות
תנור חום ל 375°f. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לנצח חמאה, סוכר מגורען וסוכר חום עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת. להכות וניל וביצים, גירוד צדדים מדי פעם, עד מעורבב.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח. בהדרגה להכות תערובת קמח לתוך תערובת סוכר. מערבבים שיבולת שועל ותפוח. על גבי גיליון עוגיות, טיפה בצק על ידי כף מעוגלתשל 2 אינץ ' זה מזה.
אופים כ 10 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 1 דקה; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
בקערה בינונית, לנצח אבקת סוכר ומיץ תפוחים עד חלקה, באמצעות מקציף חוט או מזלג.
טפטוף על עוגיות מקורר על מדף קירור.
בואו לעמוד על 1 שעה או עד זיגוג מוגדר.