עוגיות תפוחי אדמה רכות
ביסקוויטים תפוח אדמה רך הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, סוכר, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . וזה לא כזה אדיר. נסו ביסקוויטים עדשים אדומים בטטה מכרז, ביסקוויטים רכים לשניים, ו לחמניות תפוחי אדמה מכרז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר.
חותכים בחמאה, עד שחתיכות חמאה אינן גדולות מאפונה. השתמש במזלג כדי לערבב פירה, לשבור אותם לחתיכות. הפוך באר בתערובת, ויוצקים ביצה, מים וחלב. מערבבים לתוך בצק רופף באמצעות המזלג.
הפוך את הבצק על משטח מקומח, ולוש במשך 6 או 8 פעמים כך שהבצק מחזיק יחד. ללטף את הבצק לבערך 3/4 אינץ ' עובי, לחתוך לתוך מעגלים עם חותך ביסקוויט או שתיית זכוכית.
מניחים ביסקוויטים על תבנית אפייה ungreased.
מברשת את צמרות עם 2 כפות חלב.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שישבנים זהובים.