עוגיית Crackle הדר קר
עוגיית Crackle הדר קר עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 158 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סודה לשתיה, קמח, 1 כף גרידת הדר דק (אותו טעם של העוגייה), וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד מריר, תה קר הדר, ו תה קר הדר (מתכונים דומים).
הוראות
רווח שווה את מדפי התנור בתנור וחימום מראש ל 375 מעלות F. על הגדרת הסעה, אם זמין. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף או מחצלות סיליקון.
לנצח את החמאה בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי על חום בינוני גבוה עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר ואת גרידת הדר וממשיכים להכות עד אור ורך, על 2 דקות. (Creaming חשוב כדי לקבל מרקם נהדר אז לא לקמץ כאן.)
מוסיפים את החלמונים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בתמציות.
לטאטא את הקמח, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה. מערבבים את החומרים יבשים לתערובת הרטובה, ערבוב במהירות נמוכה כדי להפוך את הבצק רך.
לגרוף את הבצק לתוך כפות מעוגלות ערמה עם כף עוגיות או כף מדידה. רווח העוגיות על 2 אינץ ' זה מזה על המחבתות מוכן. להקפיא לפחות 30 דקות. (עוגיות ניתן להקפיא עד 1 חודש.)
אופים את העוגיות, ישר מהמקפיא, עד הקצוות הם המשרד וישבנים הם השחמה קלה, 15 עד 17 דקות.
מערבבים את הסוכר של הממתקים, סוכר צבעוני וגלידת טעם מתאימה בקערה בינונית.
מוסיפים את מיץ ההדרים ומערבבים עם מיקסר חשמלי כדי ליצור זיגוג מוצק אך שלילי. (במידת הצורך, להוסיף עד 1 כפית יותר מיץ, אבל יש לזכור כי אם הדובדבן הוא רופף מדי זה לא להגדיר.) לטבול את הצד המעוגל של עוגיות מקורר לתוך הדובדבן; ואז לתת את הדובדבן עודף ליפול בחזרה לתוך הקערה. ציפוי עוגיות יבש בצד על מדף.
לאחסן במיכל אטום עד 4 ימים.