עוגיית אבטיח
עוגיית אבטיח היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, צבע מאכל, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. נסו עוגת אבטיח לערבב עוגיות כריכים, אבטיח פרוסה-אבטיח קפוא ויין רוזה, ו שיח אבטיח נענע עם אבטיח Spoom (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערת ערבוב קטנה.
לנצח חמאה וקיצור עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות; בהדרגה להוסיף סוכר, פועם היטב. מערבבים ביצה, חלב, וניל. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת מוקרם, ערבוב היטב.
הוסף כמות קטנה של צבע מאכל אדום לבצק צבע לפי הצורך, מכה עד מעורבב. לעצב את הבצק לכדור; לכסות ולקרר לפחות 3 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחלקים את הבצק לשניים; לאחסן חלק אחד במקרר.
רול שנותר חלק 1/4 עובי אינץ ' על משטח מקומח קלות.
חותכים את הבצק עם חותך עוגיות עגול 3 אינץ'; לחתוך מעגל לשניים.
מניחים על דף עוגיות ungreased. לחץ על כמה שוקולד מיני שוקולד צ ' יפס בכל עוגייה. חזור עם הבצק שנותר.
אופים במשך 8 עד 10 דקות (לא חום). מגניב על מדפים תיל.
מערבבים אבקת סוכר ומים, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים כמות קטנה של צבע מאכל ירוק, ערבוב עד מעורבב. טובלים קצה עגול של כל עוגייה בציפוי ירוק, ומניחים עוגייה על נייר שעווה עד שהציפוי מוצק.