עוגיית אפרסק אוסטרית
עוגת אפרסק אוסטרית היא צמחוני ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . אם יש לך ברנדי, קינמון טחון, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 19%. מתכונים דומים: עוגיות אפרסק אוסטריות II, עוגיות אפרסק פריך, ו קובלר עוגיות שיבולת שועל אפרסק.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (170 מעלות C).
מערבבים סוכר, שמן, חלב, ביצים, אבקת אפייה ווניל בקערה גדולה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
להתגלגל לתוך כדורי גודל אגוז.
מניחים על דפי עוגיות ungreased
אופים במשך 15-20 דקות. העוגיות יהיו חיוורות.
מרכז עוגיות חלול. מילואים פירורים.
שלב 2 פירורי כוסות, שימורים, שקדים, גבינת שמנת, אבקת תה מיידית, ברנדי וקינמון.
ממלאים עוגיות בתערובת פירור. הקש 2 עוגיות יחד כדי ליצור אפרסק.
מברשת קלות עם ברנדי או מים לטבול נקודה אחת בסוכר האדום עבור סומק רול עוגייה שלמה בסוכר כתום. למעלה עם עלה זיגוג או לרכוש את עלי אפרסק פלסטיק.