קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות40
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיית בוץ השוקולד של ז'אק

עוגיית בוץ השוקולד של ז'אק
עוגיית בוץ השוקולד של ז' אק עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם אבקת אפייה, שוקולד מריר, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 20%, וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד של ז' אק טורס, עוגיית השוקולד צ'יפס הסודית של ז' אק טורס, ו מפולת בוץ של עוגיות מנטה.

הוראות

1
ממיסים יחד את השוקולדים הלא ממותקים והמרירים ומניחים בצד
2
מניחים את החמאה והסוכר בקערת מערבל המעמד ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
3
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מוסיפים פנימה את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
5
מוסיפים את השוקולד המומס. מערבבים פנימה את אגוזי המלך וחתיכות השוקולד הקצוצות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
אגוזי מלךאגוזי מלך
6
כף תלוליות קטנות מהבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם אתה רוצה להכין עוגיות ענק, השתמש במקום זאת בכף גלידה. מניחים את תלוליות הבצק באופן שווה ואופים בתנור הסעה שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס למשך 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
עוגיותעוגיות
סרגל אונדססרגל אונדס
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "