עוגיית חמאה
עוגיית חמאה דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך וניל, סוכר לקשט, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגיות ריבה, עוגיית חמאה, ו עוגיית חמאה.
הוראות
1 מחממים את התנור ל-325 ° F ומשמנים קלות פחית עוגה עגולה בגודל 8 אינץ'.
שים את החמאה בקערה בינונית ולהשתמש מערבל יד להכות עד חלקה.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב. לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן, להחליק את פני השטח עם קצות האצבעות שלך, וצינה במשך 10 דקות במקרר.
מפזרים בנדיבות עם הסוכר הירוק ואופים במשך 15 דקות, עד רק הופך חום זהוב. בעוד עדיין חם, לחתוך 16 טריזים עם קצה של סכין קילוף.
בואו להתקרר לחלוטין לפני הסרת מחבת.
העלאת המכסה על קמח עולה עצמית
האירים מרבים להשתמש בקמח עצמי לאפייה, למרות שזה הרבה פחות נפוץ בארצות הברית. אם אתה עוקב אחר מתכון מתוך ספר או אתר אירי שקורא קמח עצמי עולה, תרשימי החלפה אמריקאים רבים יגידו לך להחליף 1 כוס קמח כל המטרה בתוספת 1 כפית אבקת אפייה. אל תעשה את זה! זה הרבה יותר מדי אבקת אפייה ואתה בסופו של דבר עם עוגה או ביסקוויטים שיש להם טעם של אלומיניום מלוח. יחס הרבה יותר טוב הוא 1 כפית אבקת אפייה עבור כל 2 כוסות קמח לכל מטרה.
From Real Irish Food by David Bowers, (C) © 2012 Skyhorse Publishing