עוגיית פיסטוק
עוגיית פיסטוק היא עוגת חמאה. צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-32 מנות. אם יש לך פיסטוקים, סוכר מגורען, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: עוגיית פיסטוק, עוגיית פיסטוק, ו עוגיית פיסטוק.
הוראות
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.
חותכים פיסת נייר קלף באורך 22 אינץ 'ומקפלים את הקצוות כך שהוא מודד ברוחב 8 אינץ'; מניחים אותו בצד. מעיל 8-by-8-אינץ מתכת תבנית אפייה עם חמאה קו זה תפר בצד למטה עם הקלף (2 הקצוות הארוכים ייתלו על הקצוות). הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המחבת, הקפאה בנוחות אותו לתוך הפינות. מכסים את תחתית הקלף עם יותר חמאה ומניחים את המחבת בצד.
מניחים את הפיסטוקים במחבת גדולה על חום בינוני וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד שהם ארומטיים מעט זהוב, על 10 עד 15 דקות.
הסר אותם מהמחבת ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות.
שלב 1/2 כוס הפיסטוקים, 1/2 כוס הסוכר, והמלח במעבד מזון. תהליך עד הפיסטוקים הם הקרקע ואת התערובת דומה חול גס, על 30 שניות.
מוסיף את הקמח ואת הדופק לשלב, על 10 (1-שנייה) פולסים.
מוסיפים את החמאה הנמדדת ואת גרידת הלימון והדופק שוב עד שהבצק פשוט מעורבב ומתאחד, כ -10 פולסים (1 שניות).
מוסיפים את 1/4 כוס הנותרים של פיסטוקים שלמים ופעימה עד שהם מפורקים לחתיכות בגודל של גרגרי פלפל, על 10 (1-שנייה) פולסים.
יוצקים את התערובת לתוך המחבת מוכן, באמצעות הבסיס של כוס מדידה או כוס, לחץ אותו באופן שווה לתוך המחבת. השתמש במזלג כדי לדקור את לחם הפנים בעדינות על כל פני השטח.
מפזרים את החלק העליון של לחם קצר באופן שווה עם 2 כפיות סוכר הנותרים.
אופים עד חום זהוב בהיר, על 35 עד 40 דקות.
להעביר את המחבת מתלה תיל ולאפשר את הלחם הקצר להתקרר במשך 15 דקות. כדי להסיר, להחזיק את הקלף תלוי על הקצוות ולמשוך את הלחם מתוך המחבת.
העבר אותו ללוח חיתוך ולהסיר ולהשליך את הקלף. באמצעות סכין משונן, לחתוך את הלחם החם לתוך מלבנים 1-by-2-אינץ'. אפשר להתקרר לחלוטין לפני ההגשה, על 10 דקות.