קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

עוגיית פיסטוק

עוגיית פיסטוק
עוגיית פיסטוק היא עוגת חמאה. צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-32 מנות. אם יש לך פיסטוקים, סוכר מגורען, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: עוגיית פיסטוק, עוגיית פיסטוק, ו עוגיית פיסטוק.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
חותכים פיסת נייר קלף באורך 22 אינץ 'ומקפלים את הקצוות כך שהוא מודד ברוחב 8 אינץ'; מניחים אותו בצד. מעיל 8-by-8-אינץ מתכת תבנית אפייה עם חמאה קו זה תפר בצד למטה עם הקלף (2 הקצוות הארוכים ייתלו על הקצוות). הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המחבת, הקפאה בנוחות אותו לתוך הפינות. מכסים את תחתית הקלף עם יותר חמאה ומניחים את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מניחים את הפיסטוקים במחבת גדולה על חום בינוני וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד שהם ארומטיים מעט זהוב, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר אותם מהמחבת ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
שלב 1/2 כוס הפיסטוקים, 1/2 כוס הסוכר, והמלח במעבד מזון. תהליך עד הפיסטוקים הם הקרקע ואת התערובת דומה חול גס, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיף את הקמח ואת הדופק לשלב, על 10 (1-שנייה) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
7
מוסיפים את החמאה הנמדדת ואת גרידת הלימון והדופק שוב עד שהבצק פשוט מעורבב ומתאחד, כ -10 פולסים (1 שניות).
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מוסיפים את 1/4 כוס הנותרים של פיסטוקים שלמים ופעימה עד שהם מפורקים לחתיכות בגודל של גרגרי פלפל, על 10 (1-שנייה) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
9
יוצקים את התערובת לתוך המחבת מוכן, באמצעות הבסיס של כוס מדידה או כוס, לחץ אותו באופן שווה לתוך המחבת. השתמש במזלג כדי לדקור את לחם הפנים בעדינות על כל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מפזרים את החלק העליון של לחם קצר באופן שווה עם 2 כפיות סוכר הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
11
אופים עד חום זהוב בהיר, על 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
12
להעביר את המחבת מתלה תיל ולאפשר את הלחם הקצר להתקרר במשך 15 דקות. כדי להסיר, להחזיק את הקלף תלוי על הקצוות ולמשוך את הלחם מתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
העבר אותו ללוח חיתוך ולהסיר ולהשליך את הקלף. באמצעות סכין משונן, לחתוך את הלחם החם לתוך מלבנים 1-by-2-אינץ'. אפשר להתקרר לחלוטין לפני ההגשה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך