עוגיית פצפוצי השוקולד הטובה ביותר / New York Times Chocolate Chip Cookie
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל את עוגיות שוקולד צ'יפס הטוב ביותר | ניו יורק טיימס עוגיות שוקולד צ' יפס. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. 48631 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קמח לחם, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיית שוקולד צ'יפס של הניו יורק טיימס, עוגיות השוקולד צ'יפס הטובות ביותר בניו יורק טיימס, ו ניו יורק טיימס עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות קמחים, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח לקערה. תניח בצד.באמצעות מערבל מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת וסוכרים יחד עד אור מאוד, על 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. מערבבים בוניל. להפחית את המהירות נמוכה, להוסיף מרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב, 5 עד 10 שניות. זרוק חתיכות שוקולד פנימה ולשלב אותם מבלי לשבור אותם. לחץ על עטיפת פלסטיק נגד בצק ומקרר במשך 24 עד 36 שעות. בצק יכול לשמש בקבוצות, והוא יכול להיות בקירור עד 72 שעות
כאשר מוכן לאפות, מחממים תנור ל 350 מעלות. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפייה nonstick. תניח בצד.סקופ 6 3 1/2-ערמות של בצק (בגודל של כדורי גולף נדיבים) על גבי תבנית אפייה, וודא כי להפוך אופקית כל חתיכות שוקולד כי הם מציצים; זה יעשה עבור עוגייה אטרקטיבית יותר.
מפזרים קלות עם מלח ים ואופים עד חום זהוב אבל עדיין רך, 18 עד 20 דקות.
העברת גיליון מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז להחליק עוגיות על מדף אחר כדי להתקרר קצת יותר. חזור עם הבצק שנותר, או בצק מילואים, בקירור, לאפיית קבוצות שנותרו למחרת. לאכול חם, עם מפית גדולה.