קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

עוגיית פצפוצי השוקולד הטובה ביותר / New York Times Chocolate Chip Cookie

עוגיית פצפוצי השוקולד הטובה ביותר / New York Times Chocolate Chip Cookie
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל את עוגיות שוקולד צ'יפס הטוב ביותר | ניו יורק טיימס עוגיות שוקולד צ' יפס. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. 48631 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קמח לחם, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיית שוקולד צ'יפס של הניו יורק טיימס, עוגיות השוקולד צ'יפס הטובות ביותר בניו יורק טיימס, ו ניו יורק טיימס עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנפות קמחים, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח לקערה. תניח בצד.באמצעות מערבל מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת וסוכרים יחד עד אור מאוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. מערבבים בוניל. להפחית את המהירות נמוכה, להוסיף מרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב, 5 עד 10 שניות. זרוק חתיכות שוקולד פנימה ולשלב אותם מבלי לשבור אותם. לחץ על עטיפת פלסטיק נגד בצק ומקרר במשך 24 עד 36 שעות. בצק יכול לשמש בקבוצות, והוא יכול להיות בקירור עד 72 שעות
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
כאשר מוכן לאפות, מחממים תנור ל 350 מעלות. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפייה nonstick. תניח בצד.סקופ 6 3 1/2-ערמות של בצק (בגודל של כדורי גולף נדיבים) על גבי תבנית אפייה, וודא כי להפוך אופקית כל חתיכות שוקולד כי הם מציצים; זה יעשה עבור עוגייה אטרקטיבית יותר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מפזרים קלות עם מלח ים ואופים עד חום זהוב אבל עדיין רך, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
העברת גיליון מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז להחליק עוגיות על מדף אחר כדי להתקרר קצת יותר. חזור עם הבצק שנותר, או בצק מילואים, בקירור, לאפיית קבוצות שנותרו למחרת. לאכול חם, עם מפית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה