עוגיית צימוקים עם שיבולת שועל קרה
גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שיבולת שועל וצימוקים עוגיות שיבולת שועל אפוי, מיני אייס שיבולת שועל עוגיות פאי תפוחים, ו תערובת עוגיות צימוקים שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגת עוגיות: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-350°f. מחבת גריז או צלחת עוגה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, קינמון, מלח, סודה לשתיה, ושיבולת שועל; להפריש.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת יחד סוכר חום, סוכר, וחמאה עד שמנת, על 3 דקות. מוכה בביצה ובוניל.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומכים רק עד שהבצק משולב באופן שווה. משמש מרית גומי לקפל בצימוקים.
לגרד את הבלילה לתוך צלחת מוכנה ולהשתמש מרית כדי להחליק את החלק העליון.
אופים עד חום זהוב על גבי ולהגדיר באמצע, 20-25 דקות.
בואו מגניב 5 דקות לאחר מכן לשחרר מחבת springform.
עבור הדובדבן: בקערה קטנה, לטאטא יחד ממתקים סוכר ושמנת כבדה עד חלקה.