קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

עוגת Bundt בטטה עם זיגוג רום מתובל בחמאה

עוגת Bundt בטטה עם זיגוג רום מתובל בחמאה
עוגת Bundt בטטה עם זיגוג רום מתובל בחמאה דורש על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 378 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רום מתובל, סוכר ממתקים, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: עוגת Bundt בטטה עם זיגוג רום מתובל בחמאה, עוגת שוקולד תפוחי אדמה עם זיגוג תות עבור # BundtBakers, ו עוגת Bundt בורבון בטטה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: bundt pan
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
גריז קל במחבת 10 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
4
בקערת ערבוב, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, ומלח. תניח את התערובת בצד. בקערת ערבוב גדולה נפרדת, מועך את הבטטה, ומשאיר רק מרקם בשרני קל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להקציף יחד בטטה והביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לטאטא במים החמים, ואז הסוכר, ואז השמן ואחריו תמצית וניל. מערבבים את החומרים יבשים עד הומוגנית ואז לקפל בצימוקים ואגוזים. כפית הבלילה למחבת bundt מוכן.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
אופים עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
תן לעוגה להתקרר בפח במשך 15 דקות ולהתהפך על מגש הגשה או דוכן עוגה.
9
ממיסים את החמאה בסיר בינוני עם רום. משוך מהחום וקצף בסוכר ' קונדיטורים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
יוצקים את הזיגוג על העוגה מקורר. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן