עוגת Shoo-Fly היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת Shoo-fly, מאפינס Shoo-Fly, ו Shoo-Fly Punch (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את המאפה: לשלב את הקמח, סוכר, ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את הידיים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
יוצקים את מי הקרח ומעבידים אותם כדי לקשור את הבצק עד שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. לסחוט כמות קטנה יחד, אם הוא מתפורר, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
מפזרים את הדלפק ואת סיכה מתגלגל בקלילות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערוך
5
מגלגלים את הבצק לתוך מעגל 10 אינץ'; כדי לבדוק את הגודל, לשים את מחבת פאי 9 אינץ ' הפוך על הבצק. בזהירות לגלגל את הבצק על הסיכה (זה עשוי לקחת קצת תרגול) ולהניח אותו בתוך תבנית העוגה. לחץ על הבצק בחוזקה לתוך הקרקעית והצדדים כך שהוא מתאים בחוזקה. לקצץ את הבצק העודף סביב השפה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
6
מניחים את מחבת העוגה על גיליון עוגיות חסון, כך שהוא יכול למנוע נשפך בתחתית התנור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
טופס פאי
תנור
7
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
כדי להפוך את המילוי: בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשלב את המולסה ומים; מערבבים סודה לשתיה, ביצים ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
מולסה
תבלינים
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
9
כדי להפוך את ציפוי פירור: עם בלנדר מאפה, לערבב יחד את הקמח, סוכר חום, חמאה, עד שהוא המרקם של פירורים גסים. קח 1/2 כוס של תערובת פירור ולשים אותו בתחתית קליפת העוגה, לשפוך את המילוי מולסה, ולפזר את הפירורים הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קרום עוגה
מולסה
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
10
אופים במשך 30 דקות, עד המילוי מתנועע מעט והחלק העליון הוא מוצק.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.