עוגת אבוקדו-בייקון ופונדו צ'דר
תבלין אבוקדו-בייקון ופונדו צ'דר עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 90 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא כמה פיתולים ... פלפל, בייקון, צ'דר ... ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו גבינת צ'דר וולשית ופונדו ארנב בייקון, פונדו צ'דר מיושן עם עגבניות בגריל, בייקון ובצל, ו צדפות צרובות עם תירס, בייקון ותבלינים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לפונדו: בסיר מעל חום בינוני גבוה, להביא את השמנת הכבדה לרתיחה. מקטינים את החום לנמוך ומערבבים את הגבינה, הפטרוזיליה והפלפל עד שהגבינה מתמזגת.
הסר מהחום, מערבבים עד חלקה. כסה וחמם.
לקבלת התענוג: לפצל את האבוקדו לשניים, להסיר את הבור, כפית את הבשר מן העור. קוביות לקוביות 1/4 אינץ', לזרוק עם מיץ לימון, ולהניח בצד.
במחבת סאוט קטנה על חום גבוה, להביא את השמן להבהב, ולאחר מכן להוסיף את הבייקון ואת שאלוט, בישול עד שאלוט הם שקופים והבייקון הוא פריך, על 6 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון ואת שאלוט מהמחבת לקערה. מערבבים היטב את החומץ, המלח והסוכר.
מסננים עודפי נוזל לפני ההגשה
לקרם פרש: בקערה מוסיפים את הקרם פרש, שמנת כבדה, פלפל לבן, רוטב חריף ומיץ ליים.
להקציף היטב כדי להתמזג. תניח בצד.
מניחים את עוגות תפוחי אדמה שמנת חמוצה (או crostini) על מגש, העליון עם כתם של פונדו, קצת מתענג בייקון, וטפטוף של קרם פרש.
בקערה של מעבד מזון, מוסיפים את תפוחי האדמה, ביצים, שמנת חמוצה, קמח ומלח.
דופק עד התערובת היא רק מעורבב ואין לך גושים. זה צריך להיראות כמו שיבולת שועל מבושלת. לא לערבב יתר על המידה או תפוחי האדמה יקבלו דביק!
מחממים מערבולת טובה של שמן במחבת nonstick או מחממים מחבת על חום בינוני.
זרוק כף גדושה של הבלילה לתוך המחבת כדי להפוך עוגות בגודל ביס. מבשלים את העוגות עד חום זהוב מבושל דרך, על 2 דקות בכל צד.
ניקוז על מגבות נייר. מתבלים במלח.