עוגת אגוז מוסקט תפוחים עם קרם חמאה סוכר חום עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 460 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קינמון טחון, חלב, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת אוכל השטן עם קרם חמאה סוכר חום, עוגת שקדים אגס עם קרם חמאה סוכר חום קינמון, ו עוגת סוכר חום עם קרם חמאת בוטנים ותוספת שבירה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-325 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית קאפקייקס בגודל רגיל של 24 ספירות עם ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערת ערבוב כבדה, קרם יחד את החמאה וקיצור במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, עד לאיחוד מלא. מגרדים את דפנות הקערה בעזרת מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הסוכר הדק במיוחד כשהמיקסר מוגדר למהירות נמוכה. לאחר שילוב, להגדיר את המיקסר במהירות בינונית ומערבבים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfine
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מנפים יחד את קמח העוגה, הקינמון, המלח ואבקת האפייה. מתחילים להוסיף את החומרים היבשים המנופים לבלילה, לסירוגין עם החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
קמח עוגה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מערבבים יחד את התפוחים ואגוז המוסקט. מבשלים במיקרוגל במשך 3 דקות, ולאחר מכן לנקז את כל המיצים עודף. מקפלים את התפוחים וחצי הצנוברים הקלויים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
מוסיפים את תמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
8
ממלאים את ספינות הקאפקייקס בשני שליש מהדרך ואופים 16 עד 20 דקות. השתמש בקיסם כדי לתקוע במרכז הקאפקייק ואם הוא יוצא נקי אז הקאפקייקס מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוציאים מהתבנית ומניחים על מגש להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
בסיר קטן מחממים את הסוכר החום ו -2 כפות חמאה. מרתיחים במשך 1 דקה, להסיר מהחום, מגניב מעט. (אם הוא מתקרר לחלוטין, הוא יתקשה יותר מדי ויקשה על השמנת עם החמאה.) בקערת ערבוב כבדה, קרם את 1/2 כוס החמאה הנותרת עם תערובת החמאה המומסת / סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים 3 כוסות אבקת סוכר ומערבבים במהירות נמוכה. מכבים את המיקסר, מוסיפים את החלב ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את 3 הכוסות הנותרות אבקת סוכר והווניל ומערבבים יחד עד לקבלת תערובת חלקה.
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "