עוגת אגוז תפוח
אם יש לך סוכר, קמח, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים אגוז, עוגת אגוז תפוח, ו עוגת אגוז תפוח.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה וקמח מחבת צינור 10 אינץ ' אחד.
להוסיף ביצים אחד בכל פעם להכות היטב לאחר כל תוספת. תניח בצד.
מנפים יחד את הקמח, מלח, סודה לשתייה, קינמון ואגוז מוסקט.
מוסיפים למרכיבים רטובים ומערבבים היטב.
מערבבים וניל, אגוזי מלך ותפוחים.
מערבבים היטב ויוצקים למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 1 שעה או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. להפריש להתקרר. החלקת סכין לאורך הקצוות החיצוניים כדי לשחרר את החלק התחתון של מחבת הצינור. החלק סכין לאורך החלק התחתון של מחבת צינור צינור פנימי צינור לשחרר עוגה.