קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוזי דובדבן השנייה

עוגת אגוזי דובדבן השנייה
אם יש לכם קמח, מלח, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 48%. מתכונים דומים: עוגת קפה דובדבן שמנת חמוצה-תוכלו להכין את עוגת הקפה הדובדבן הזו במטבח שלכם, והכי טוב זה קל, עוגת פירורי דובדבן {דובדבן ושקדים – אימפרוב}, ו תאריך ואגוז כוח ברים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית צינור אחת בגודל 10 אינץ'. מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ותבנית אבק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
קרם את החמאה הקלה יחד עם הסוכר הלבן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מוקצפתחמאה מוקצפת
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם מערבבים היטב אחרי כל אחת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מערבבים פנימה את תמצית הווניל. מערבבים פנימה 3 כוסות מהקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
זורקים דובדבנים מסוכרים, אגוזי פקאן קצוצים, אננס מסוכר וצימוקים לבנים עם 1 כוס הקמח שנותרה. מערבבים תערובת פירות ואגוזים לבלילה ויוצקים לתבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים בחום של 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס) למשך 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
נותנים לעוגה להתקרר 20 דקות לפני שמוציאים מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לאחר שהעוגה קרה, חותכים פיסת נייר שעווה כך שתתאים לחלק העליון של העוגה.
9
שים את פרוסות התפוח על גבי נייר שעווה והכניס עוגה לתוך מיכל סגור. אחסן עוגה באזור יבש וקריר למשך כ -3 ימים או עד שהעוגה תופסת את המיץ מפרוסות התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
10
מוציאים פרוסת תפוח ונייר שעווה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס