קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוזי דובדבן השנייה

עוגת אגוזי דובדבן השנייה
אם יש לכם קמח, מלח, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 48%. מתכונים דומים: עוגת קפה דובדבן שמנת חמוצה-תוכלו להכין את עוגת הקפה הדובדבן הזו במטבח שלכם, והכי טוב זה קל, עוגת פירורי דובדבן {דובדבן ושקדים – אימפרוב}, ו תאריך ואגוז כוח ברים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית צינור אחת בגודל 10 אינץ'. מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ותבנית אבק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
קרם את החמאה הקלה יחד עם הסוכר הלבן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מוקצפתחמאה מוקצפת
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם מערבבים היטב אחרי כל אחת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מערבבים פנימה את תמצית הווניל. מערבבים פנימה 3 כוסות מהקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
זורקים דובדבנים מסוכרים, אגוזי פקאן קצוצים, אננס מסוכר וצימוקים לבנים עם 1 כוס הקמח שנותרה. מערבבים תערובת פירות ואגוזים לבלילה ויוצקים לתבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
אופים בחום של 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס) למשך 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
נותנים לעוגה להתקרר 20 דקות לפני שמוציאים מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
לאחר שהעוגה קרה, חותכים פיסת נייר שעווה כך שתתאים לחלק העליון של העוגה.
9
שים את פרוסות התפוח על גבי נייר שעווה והכניס עוגה לתוך מיכל סגור. אחסן עוגה באזור יבש וקריר למשך כ -3 ימים או עד שהעוגה תופסת את המיץ מפרוסות התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
10
מוציאים פרוסת תפוח ונייר שעווה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס