עוגת אגוזי דובדבן השנייה
אם יש לכם קמח, מלח, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 48%. מתכונים דומים: עוגת קפה דובדבן שמנת חמוצה-תוכלו להכין את עוגת הקפה הדובדבן הזו במטבח שלכם, והכי טוב זה קל, עוגת פירורי דובדבן {דובדבן ושקדים – אימפרוב}, ו תאריך ואגוז כוח ברים.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית צינור אחת בגודל 10 אינץ'. מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ותבנית אבק בקמח.
קרם את החמאה הקלה יחד עם הסוכר הלבן.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם מערבבים היטב אחרי כל אחת.
מערבבים פנימה את תמצית הווניל. מערבבים פנימה 3 כוסות מהקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים היטב.
זורקים דובדבנים מסוכרים, אגוזי פקאן קצוצים, אננס מסוכר וצימוקים לבנים עם 1 כוס הקמח שנותרה. מערבבים תערובת פירות ואגוזים לבלילה ויוצקים לתבנית מוכנה.
אופים בחום של 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס) למשך 3 שעות.
נותנים לעוגה להתקרר 20 דקות לפני שמוציאים מהתבנית.
לאחר שהעוגה קרה, חותכים פיסת נייר שעווה כך שתתאים לחלק העליון של העוגה.
שים את פרוסות התפוח על גבי נייר שעווה והכניס עוגה לתוך מיכל סגור. אחסן עוגה באזור יבש וקריר למשך כ -3 ימים או עד שהעוגה תופסת את המיץ מפרוסות התפוחים.
מוציאים פרוסת תפוח ונייר שעווה ומגישים.