קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוזי דובדבן השנייה

עוגת אגוזי דובדבן השנייה
אם יש לכם קמח, מלח, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 48%. מתכונים דומים: עוגת קפה דובדבן שמנת חמוצה-תוכלו להכין את עוגת הקפה הדובדבן הזו במטבח שלכם, והכי טוב זה קל, עוגת פירורי דובדבן {דובדבן ושקדים – אימפרוב}, ו תאריך ואגוז כוח ברים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית צינור אחת בגודל 10 אינץ'. מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ותבנית אבק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
קרם את החמאה הקלה יחד עם הסוכר הלבן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מוקצפתחמאה מוקצפת
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם מערבבים היטב אחרי כל אחת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
4
מערבבים פנימה את תמצית הווניל. מערבבים פנימה 3 כוסות מהקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
זורקים דובדבנים מסוכרים, אגוזי פקאן קצוצים, אננס מסוכר וצימוקים לבנים עם 1 כוס הקמח שנותרה. מערבבים תערובת פירות ואגוזים לבלילה ויוצקים לתבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים בחום של 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס) למשך 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
נותנים לעוגה להתקרר 20 דקות לפני שמוציאים מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
לאחר שהעוגה קרה, חותכים פיסת נייר שעווה כך שתתאים לחלק העליון של העוגה.
9
שים את פרוסות התפוח על גבי נייר שעווה והכניס עוגה לתוך מיכל סגור. אחסן עוגה באזור יבש וקריר למשך כ -3 ימים או עד שהעוגה תופסת את המיץ מפרוסות התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
10
מוציאים פרוסת תפוח ונייר שעווה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,