עוגת אגוזי לוז קראנץ עם קומקווט דבש
עוגת אגוזי לוז קראנץ עם קומקווט דבש הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 751 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם תפוזונים, דבש, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 42 אוהדים. נסו עוגת אגוזי לוז קראנץ עם קומקווט דבש, רוטב חמוציות מתוק עם קומקווט, ו עוגת דבש עם קראנץ שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
קו אפיית גיליון עם נייר כסף. מערבבים סוכר ומים 1/4 כוס בסיר בינוני כבד על אש בינונית נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח מבלי לערבב עד סירופ הופך ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבלת מדי פעם.
יוצקים על נייר; מגניב לחלוטין. קראנץ אגוז קוצצים גס. תניח בצד.
החל בקצה מעוגל, לחתוך לחצות לתוך כל תפוז עד בתוך 1/4 אינץ ' של קצה גזע. להביא יין, סוכר, דבש, וכוכב אניס לרתיחה בסיר גדול כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית.
להוסיף kumquats; מבשלים עד כמעט מכרז, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר kumquats לצלחת; מגניב. זרע דק קוצצים מספיק קומקווט כדי למדוד 2/3 כוס (להזמין הנותרים קומקווט). מרתיחים בעדינות סירופ קומקווט עד מופחת 11/4 כוסות, על 12 דקות. מגניב.
מחממים תנור ל 177°. קו 15 1/2 x 10 1/2 x 1 אינץ 'או 17 x 11 x 3/4 אינץ' אפייה עם לסכל; חמאה לסכל קמח. טוחנים אגוזים דק עם קמח במעבד; להעביר לקערה בינונית.
לטאטא אבקת אפייה, תבלין, ומלח. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה עד מעורבב היטב. מקציפים חלמונים ותמציות. היכו במרכיבים יבשים לסירוגין עם חלב בכמה תוספות, רק עד בשילוב. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות לבנים בקערה גדולה אחרת עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/3 של לבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר, ואז לקפל בלבנים הנותרים.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, על 20 דקות עבור 17 x 11 אינץ עוגה ו 28 דקות עבור 15 1/2 x 10 1/2 אינץ עוגה. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 20 דקות. תריץ סכין מסביב לעוגה כדי לשחרר. להפוך את העוגה על מתלה מרופד בנייר כסף; מגניב לחלוטין.
חותכים לרוחב עוגת אגוזי לוז ל 3 חתיכות שוות.
שלב את כל החומרים בקערה גדולה; הכה עד פסגות רכות (לא overbeat או תערובת יהיה להתקפל).
מניחים חתיכת עוגה 1 על מגש.
מורחים 3/4 כוס ציפוי מעל; מפזרים 1/3 כוס קצוץ קומקווט ו 1/3 כוס אגוז קראנץ, ואז טפטוף עם 2 כפות סירופ קומקווט. למעלה עם חתיכת העוגה השנייה.
מורחים 3/4 כוס ציפוי מעל; מפזרים 1/3 כוס קצוץ קומקווט ו 1/3 כוס אגוז קראנץ, ואז טפטוף עם 2 כפות סירופ קומקווט. למעלה עם חתיכת העוגה השלישית.
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה.
מסננים kumquats הנותרים; להסיר זרעים וכל עיסת מצורף. עוגה למעלה עם קומקווט, סידור כמו פרחים. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה; כיסוי ועוגה צ ' יל. חנות הנותרים אגוז קראנץ וסירופ kumquat בטמפרטורת החדר. לחץ על הנותרים אגוז קראנץ סביב הצדדים של עוגה.
טפטוף 2 כפות סירופ על עוגה ומגישים.