עוגת אגוזים הונגרית
טורטה אגוז הונגרי הוא קינוח המגיש 12. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מים, ביצים, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל מזרח אירופי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת שוקולד-אגוז הונגרית, עוגת שוקולד-אגוז הונגרית, ו עוגת אגוזי לוז הונגרית.
הוראות
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה מקציפים חלמונים וסוכר למשך 10 דקות או עד לצבע לימון בהיר. מקציפים וניל.
מערבבים קמח עוגה ואבקת אפייה; מוסיפים לתערובת הביצים לסירוגין עם מים, מכים היטב. מקפלים פנימה אגוזי מלך.
בקערה אחרת ועם מכות נקיות מקציפים את החלבונים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים רבע מחלבוני הביצה לבלילה; מקפלים פנימה את הלבנים שנותרו.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בסיר קטן מקציפים את תערובת החלב והפודינג. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
יוצקים לקערה; לחץ על פיסת נייר שעווה או ניילון על פודינג. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
בקערה שמנת את החמאה, הקיצור וסוכר הקונדיטורים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים וניל ופודינג מקורר. לפצל כל עוגה לשתי שכבות.
מניחים שכבה תחתונה אחת על צלחת הגשה; מורחים בכ-3/4 כוס מילוי. חזור על שכבות.
מקשטים בתלתלי שוקולד אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טורטה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "