קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוזים וריבת פטל לינזר טארט

עוגת אגוזים וריבת פטל לינזר טארט
אגוזי לוז וריבת פטל לינזר טארט הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לך אבקת אפייה, ביצים, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), לינזר-פאי דלעת אגוזי לוז, ו עוגיות אגוזי לוז לינזר עם ריבה אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט עד ריחני ואת עורות שלפוחית, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
להעביר את האגוזים למגבת מטבח ולתת מגניב מעט, ואז לשפשף את האגוזים במרץ יחד כדי להסיר את העורות. כאשר אגוזי לוז הם מגניבים לחלוטין, דופק אותם במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
מעבירים את אגוזי האדמה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את הסוכר של החמאה והממתקים למעבד המזון ומעבדים עד לקבלת אור ורכה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מוסיפים את אגוזי לוז הקרקע, קמח, אבקת אפייה, ציפורן ומלח ודופק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
36 אגוזי לוז שלמים מולבנים, קלויים36 אגוזי לוז שלמים מולבנים, קלויים
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מוסיפים את הביצים, הברנדי והוניל ומעבדים רק עד שהבצק הרך נוצר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
8
לגרד את הבצק על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
מעבירים שליש מהבצק ליריעה נפרדת של פלסטיק ומגלגלים אותו ליומן 6 אינץ'. לטפוח את הבצק הנותר לדיסק 6 אינץ'. לעטוף ולקרר את הבצק עד המשרד, לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
תן לדיסק הבצק בגודל 6 אינץ 'לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 10 דקות, ואז להגדיר אותו במחבת טארט מחורצת בגודל 10 אינץ'עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ומעלה את הצד של מחבת טארט. בקערה, מערבבים את הריבה ואת קורנפלור; להפיץ את הריבה על החלק התחתון של הטארט. מקררים עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
חותכים את הלוגריתם של הבצק ל-6 פרוסות. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל פרוסה לרצועה בעובי 1/2 אינץ'. חציית רצועה 1.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
13
מעבירים את רצועות הבצק לתבנית אפייה ומקררים עד לקירור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
להניח את הרצועות באלכסון על פני הטארט, זמירה אותם כדי להתאים; לחץ על הקצוות לתוך קצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
15
מברשת את רצועות הבצק עם ביצה מוכה לבן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
16
אופים את הטארט במשך 40 דקות, או עד הקרום הוא השחמה ואת הריבה מבעבע מעט.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לנתק את הטארט ולהחליק אותו על צלחת.
18
חותכים לפרוסות ומגישים.
19
הפוך קדימה: הטארט יכול להיות מאוחסן בטמפרטורת החדר לילה במיכל אטום.
20
מגישים עם: קצפת ממותק או גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים