עוגת אגוזים וריבת פטל לינזר טארט
אגוזי לוז וריבת פטל לינזר טארט הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לך אבקת אפייה, ביצים, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), לינזר-פאי דלעת אגוזי לוז, ו עוגיות אגוזי לוז לינזר עם ריבה אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט עד ריחני ואת עורות שלפוחית, על 12 דקות.
להעביר את האגוזים למגבת מטבח ולתת מגניב מעט, ואז לשפשף את האגוזים במרץ יחד כדי להסיר את העורות. כאשר אגוזי לוז הם מגניבים לחלוטין, דופק אותם במעבד מזון עד הקרקע דק.
מעבירים את אגוזי האדמה לקערה.
מוסיפים את הסוכר של החמאה והממתקים למעבד המזון ומעבדים עד לקבלת אור ורכה.
מוסיפים את אגוזי לוז הקרקע, קמח, אבקת אפייה, ציפורן ומלח ודופק עד בשילוב.
מוסיפים את הביצים, הברנדי והוניל ומעבדים רק עד שהבצק הרך נוצר.
לגרד את הבצק על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף.
מעבירים שליש מהבצק ליריעה נפרדת של פלסטיק ומגלגלים אותו ליומן 6 אינץ'. לטפוח את הבצק הנותר לדיסק 6 אינץ'. לעטוף ולקרר את הבצק עד המשרד, לפחות 2 שעות או לילה.
תן לדיסק הבצק בגודל 6 אינץ 'לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 10 דקות, ואז להגדיר אותו במחבת טארט מחורצת בגודל 10 אינץ'עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ומעלה את הצד של מחבת טארט. בקערה, מערבבים את הריבה ואת קורנפלור; להפיץ את הריבה על החלק התחתון של הטארט. מקררים עד שמצוננים.
חותכים את הלוגריתם של הבצק ל-6 פרוסות. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל פרוסה לרצועה בעובי 1/2 אינץ'. חציית רצועה 1.
מעבירים את רצועות הבצק לתבנית אפייה ומקררים עד לקירור.
להניח את הרצועות באלכסון על פני הטארט, זמירה אותם כדי להתאים; לחץ על הקצוות לתוך קצה הקרום.
מברשת את רצועות הבצק עם ביצה מוכה לבן.
אופים את הטארט במשך 40 דקות, או עד הקרום הוא השחמה ואת הריבה מבעבע מעט.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לנתק את הטארט ולהחליק אותו על צלחת.
הפוך קדימה: הטארט יכול להיות מאוחסן בטמפרטורת החדר לילה במיכל אטום.
מגישים עם: קצפת ממותק או גלידת וניל.