עוגת אגוזים מתוקה
טארט אגוז דבש הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 685 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אגוזי מלך, ביצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם אגוז דבש, עוגת תפוחים חמאת בוטנים, ו טארט גבינת עיזים עם משמש יערה (מתכונים דומים).
הוראות
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים 5 כפות מי קרח; תהליך עד לגושים לחים טופס, הוספת מים על ידי כפית אם יבש. להתאסף לכדור; להשתטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; לתת לעמוד 1 שעה (לא צמרמורת).
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית.
להקציף ביצים, דבש, מיץ לימון, ומי תפוז-פרח בקערה בינונית אחרת.
מוסיפים תערובת ביצה לתערובת אגוז; מערבבים עד מעורבב היטב.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 204°.
מרדדים את הקרום על משטח מקומח קלות לסיבוב 14 אינץ'.
העברה למחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת, המאפשר קרום לעטוף על מחבת.
יוצקים מילוי לקרום, מתפשטים באופן שווה. מקפלים קצוות מעל מילוי, קפלים לפי הצורך.
אופים טארט עד המילוי הוא זהב עמוק וכמעט להגדיר, על 40 דקות.
העברה ל rack; מגניב 15 דקות. בזהירות להכניס סכין קטן בין הקצה העליון של קרום הצדדים פאן בכמה מקומות כדי לשחרר טארט. בעדינות לדחוף על תחתית טארט לשחרר טארט מצדדים של מחבת. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בנייר כסף ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
* זמין בסעיף אפייה או משקאות של כמה סופרמרקטים ובחנויות משקאות.