קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוזים מתוקה

עוגת אגוזים מתוקה
טארט אגוז דבש הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 685 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אגוזי מלך, ביצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם אגוז דבש, עוגת תפוחים חמאת בוטנים, ו טארט גבינת עיזים עם משמש יערה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מוסיפים 5 כפות מי קרח; תהליך עד לגושים לחים טופס, הוספת מים על ידי כפית אם יבש. להתאסף לכדור; להשתטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; לתת לעמוד 1 שעה (לא צמרמורת).
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
להקציף ביצים, דבש, מיץ לימון, ומי תפוז-פרח בקערה בינונית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים תערובת ביצה לתערובת אגוז; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מרדדים את הקרום על משטח מקומח קלות לסיבוב 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
העברה למחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת, המאפשר קרום לעטוף על מחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים מילוי לקרום, מתפשטים באופן שווה. מקפלים קצוות מעל מילוי, קפלים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
מברשת עם זיגוג ביצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
אופים טארט עד המילוי הוא זהב עמוק וכמעט להגדיר, על 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
העברה ל rack; מגניב 15 דקות. בזהירות להכניס סכין קטן בין הקצה העליון של קרום הצדדים פאן בכמה מקומות כדי לשחרר טארט. בעדינות לדחוף על תחתית טארט לשחרר טארט מצדדים של מחבת. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בנייר כסף ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
חתוך את הטארט לחתיכות.
12
* זמין בסעיף אפייה או משקאות של כמה סופרמרקטים ובחנויות משקאות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)