קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוזים מתוקה

עוגת אגוזים מתוקה
טארט אגוז דבש הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 685 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אגוזי מלך, ביצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם אגוז דבש, עוגת תפוחים חמאת בוטנים, ו טארט גבינת עיזים עם משמש יערה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
מוסיפים 5 כפות מי קרח; תהליך עד לגושים לחים טופס, הוספת מים על ידי כפית אם יבש. להתאסף לכדור; להשתטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; לתת לעמוד 1 שעה (לא צמרמורת).
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף ביצים, דבש, מיץ לימון, ומי תפוז-פרח בקערה בינונית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים תערובת ביצה לתערובת אגוז; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מרדדים את הקרום על משטח מקומח קלות לסיבוב 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
העברה למחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת, המאפשר קרום לעטוף על מחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
דַק-דַק-
7
יוצקים מילוי לקרום, מתפשטים באופן שווה. מקפלים קצוות מעל מילוי, קפלים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
8
מברשת עם זיגוג ביצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
אופים טארט עד המילוי הוא זהב עמוק וכמעט להגדיר, על 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
העברה ל rack; מגניב 15 דקות. בזהירות להכניס סכין קטן בין הקצה העליון של קרום הצדדים פאן בכמה מקומות כדי לשחרר טארט. בעדינות לדחוף על תחתית טארט לשחרר טארט מצדדים של מחבת. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בנייר כסף ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
11
חתוך את הטארט לחתיכות.
12
* זמין בסעיף אפייה או משקאות של כמה סופרמרקטים ובחנויות משקאות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)