קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אגס

עוגת אגס
אם יש לך בסביבה 45 דקות כדי לבלות במטבח, טארט אגס יכול להיות מצוין lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יש קינוח זה 183 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. 361 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך reisling, חתיכת קליפת לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת אגס, עוגת אגס, ו עוגת אגס.

הוראות

1
מגלגלים את הבצק הקרום לעיגול 13 אינץ 'ולוחצים אותו למחבת טארט 10 אינץ' עם תחתית נשלפת (אם אין לך מחבת טארט, צלחת עוגה היא בסדר גמור). להתאים את הבצק לקצוות ולאחר מכן לקצץ את הבצק העודף נשען על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
שים את הקרום במקפיא כדי להתקרר במשך חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
3
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הכן את frangipane: לנצח יחד את ממרח שקדים וסוכר כדי לשבור אותו לגזרים. הכה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
מערבבים בביצה, קמח, מלח, תמצית שקדים ומכים עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
6
אל תדאגו אם יש כמה חתיכות קטנות של ממרח שקדים. כמו כן, אל תדאגו אם זה נראה כאילו אתה לא עושה מספיק כמו frangipane יעלה במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
7
הכן את האגסים: לקלף וליבה האגסים, ולאחר מכן לחתוך אותם דק, על 1/8 עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
8
מניחים את הפרוסות בקערה עם מיץ לימון כדי לעזור לשמר את הצבע שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מורחים frangipane על החלק התחתון של קליפת טארט. לאחר מכן, בזהירות לארגן את פרוסות האגס בתבנית דקורטיבית (הם יכולים לחפוף מעט, אבל לא לבנות אותם בשכבות או טארט יהיה חוסר מראה מעודן).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
1
אופים ב 375°f במשך 30-35 דקות או עד האגסים לקחת על קצת צבע ואת הקצוות של פגז טארט הם חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הפוך את זיגוג משמש: בעוד הטארט אופה, מניחים את ריבת משמש, קליפת לימון, תמצית וניל, ומים או ריזלינג לתוך מחבת רוטב קטן וחמים מעל חום בינוני במשך 5 עד 8 דקות, כל הזמן ערבוב. לאחר התערובת צמצמה ועבה לקחת אותו מהחום ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ריבת משמשריבת משמש
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
ריזלינגריזלינג
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
זיגוג טארט ומגישים: לאחר הטארט הוא מתוך תנור מברשת את זיגוג משמש על האגסים.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לשרת.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.