עוגת אגס
אם יש לך בסביבה 45 דקות כדי לבלות במטבח, טארט אגס יכול להיות מצוין lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יש קינוח זה 183 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. 361 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך reisling, חתיכת קליפת לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת אגס, עוגת אגס, ו עוגת אגס.
הוראות
מגלגלים את הבצק הקרום לעיגול 13 אינץ 'ולוחצים אותו למחבת טארט 10 אינץ' עם תחתית נשלפת (אם אין לך מחבת טארט, צלחת עוגה היא בסדר גמור). להתאים את הבצק לקצוות ולאחר מכן לקצץ את הבצק העודף נשען על החלק העליון.
שים את הקרום במקפיא כדי להתקרר במשך חצי שעה.
הכן את frangipane: לנצח יחד את ממרח שקדים וסוכר כדי לשבור אותו לגזרים. הכה בחמאה.
מערבבים בביצה, קמח, מלח, תמצית שקדים ומכים עד אור ורך.
אל תדאגו אם יש כמה חתיכות קטנות של ממרח שקדים. כמו כן, אל תדאגו אם זה נראה כאילו אתה לא עושה מספיק כמו frangipane יעלה במהלך האפייה.
הכן את האגסים: לקלף וליבה האגסים, ולאחר מכן לחתוך אותם דק, על 1/8 עד 1/4 אינץ ' עבה.
מניחים את הפרוסות בקערה עם מיץ לימון כדי לעזור לשמר את הצבע שלהם.
מורחים frangipane על החלק התחתון של קליפת טארט. לאחר מכן, בזהירות לארגן את פרוסות האגס בתבנית דקורטיבית (הם יכולים לחפוף מעט, אבל לא לבנות אותם בשכבות או טארט יהיה חוסר מראה מעודן).
אופים ב 375°f במשך 30-35 דקות או עד האגסים לקחת על קצת צבע ואת הקצוות של פגז טארט הם חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.
הפוך את זיגוג משמש: בעוד הטארט אופה, מניחים את ריבת משמש, קליפת לימון, תמצית וניל, ומים או ריזלינג לתוך מחבת רוטב קטן וחמים מעל חום בינוני במשך 5 עד 8 דקות, כל הזמן ערבוב. לאחר התערובת צמצמה ועבה לקחת אותו מהחום ולהניח אותו בצד.
זיגוג טארט ומגישים: לאחר הטארט הוא מתוך תנור מברשת את זיגוג משמש על האגסים.