עוגת אגס הולנדית
צריך קינוח צמחוני? עוגת אגס הולנדית יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 355 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת בורבון אגס, אגס הולנדית בייבי, ו וניל אגס הולנדי בייבי.
הוראות
תנור חום עד 218°. להפוך את קרום העוגה לפי ההוראות על תיבת עבור קרום אחד
פגז אפוי באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'; לא קרום זין. בזהירות קו מאפה עם עובי כפול של נייר, בעדינות הקשה על נייר כדי התחתון בצד של מאפה.
תן לסכל להאריך על קצה כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 10 דקות. בזהירות להסיר לסכל; אופים 2 עד 4 דקות יותר או עד מאפה רק מתחיל חום הפך להגדיר. אם בועות קרום, בעדינות לדחוף בועות למטה עם גב של כף.
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב מילוי מרכיבים.
יוצקים לתוך קליפת עוגה אפויה חמה.
בקערה בינונית, מערבבים פירור לציפוי מרכיבים עם בלנדר מאפה או מזלג עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים; מפזרים ציפוי שווה על מילוי.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
אופים 40 עד 50 דקות או עד העליון הוא חום זהוב בהיר. לאחר 30 דקות של אפייה, לכסות את החלק העליון של העוגה עם נייר כדי למנוע בראונינג מוגזם. מגניב לפחות 30 דקות לפני ההגשה. לאחסן במקרר.