קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגס הולנדית

עוגת אגס הולנדית
צריך קינוח צמחוני? עוגת אגס הולנדית יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 355 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת בורבון אגס, אגס הולנדית בייבי, ו וניל אגס הולנדי בייבי.

הוראות

1
תנור חום עד 218°. להפוך את קרום העוגה לפי ההוראות על תיבת עבור קרום אחד
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
פגז אפוי באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'; לא קרום זין. בזהירות קו מאפה עם עובי כפול של נייר, בעדינות הקשה על נייר כדי התחתון בצד של מאפה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
תן לסכל להאריך על קצה כדי למנוע השחמה מוגזמת.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
אופים 10 דקות. בזהירות להסיר לסכל; אופים 2 עד 4 דקות יותר או עד מאפה רק מתחיל חום הפך להגדיר. אם בועות קרום, בעדינות לדחוף בועות למטה עם גב של כף.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב מילוי מרכיבים.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים לתוך קליפת עוגה אפויה חמה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
בקערה בינונית, מערבבים פירור לציפוי מרכיבים עם בלנדר מאפה או מזלג עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים; מפזרים ציפוי שווה על מילוי.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אופים 40 עד 50 דקות או עד העליון הוא חום זהוב בהיר. לאחר 30 דקות של אפייה, לכסות את החלק העליון של העוגה עם נייר כדי למנוע בראונינג מוגזם. מגניב לפחות 30 דקות לפני ההגשה. לאחסן במקרר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה