זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו את אגסי ברטלט, תמצית שקדים, מתכון לקרום עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אגס כפרי-עוגת חמוציות, טארט אגס כפרי, ו טארט אגס כפרי.
הוראות
1
הפוך את בצק העוגה ממתכון אחד של קרום חמאה, או לקנות את הסוג של קרום עוגה קפוא כי הוא מקופל בתיבה ומניח שטוח.
תנור חום עד 204°. קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום. לזרוק יחד במחבת את אגסים קוביות (או חצאי אגס אם משתמשים), זנגביל, וסוכר, ולפרוש באופן שווה במחבת. נקד את החלק העליון עם חמאה.
צלי במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד האגסים רכים כאשר פירסינג עם מזלג, ומתחיל לקבל חום caramelized סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
5
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולד
6
שלב אגסים קלויים עם חמוציות ותמצית שקדים: השתמש בכפית מחוררת כדי להרים את האגסים מתוך מחבת הקלייה, ומניח בקערה גדולה. מערבבים את החמוציות ותמצית שקדים.
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.