קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אגס וחמוציות כפרית

עוגת אגס וחמוציות כפרית
זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו את אגסי ברטלט, תמצית שקדים, מתכון לקרום עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אגס כפרי-עוגת חמוציות, טארט אגס כפרי, ו טארט אגס כפרי.

הוראות

1
הפוך את בצק העוגה ממתכון אחד של קרום חמאה, או לקנות את הסוג של קרום עוגה קפוא כי הוא מקופל בתיבה ומניח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
בצק עוגותבצק עוגות
1 (1 פאונד) עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'1 (1 פאונד) עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
2
צלי את האגסים.: 
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
3
תנור חום עד 204°. קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום. לזרוק יחד במחבת את אגסים קוביות (או חצאי אגס אם משתמשים), זנגביל, וסוכר, ולפרוש באופן שווה במחבת. נקד את החלק העליון עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 (1 פאונד) עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'1 (1 פאונד) עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולדחתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולד
4
צלי במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד האגסים רכים כאשר פירסינג עם מזלג, ומתחיל לקבל חום caramelized סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
5
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולדחתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולד
6
שלב אגסים קלויים עם חמוציות ותמצית שקדים: השתמש בכפית מחוררת כדי להרים את האגסים מתוך מחבת הקלייה, ומניח בקערה גדולה. מערבבים את החמוציות ותמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
אגוזי חורש דרומיאגוזי חורש דרומי
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
7
רול-אאוט בצק עוגה ולמלא עם מילוי חמוציות אגס: 
מרכיבים שתצטרך
אגוזי חורש דרומיאגוזי חורש דרומי
בצק עוגותבצק עוגות
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולדחתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולד
9
מרדדים את בצק העוגה לקוטר 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת. תלולית את האגס ואת מילוי חמוציות באמצע הבצק עגול, משאיר גבול 2 עד 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי חורש דרומיאגוזי חורש דרומי
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
11
מקפלים את הקצוות על הפרי, מקפלים את הקרום סביב הקצוות, משאירים את רוב הפרי חשוף במרכז.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
קרמלים ומידג'ים רול טוטסיקרמלים ומידג'ים רול טוטסי
12
צ ' יל במשך חצי שעה לפני האפייה.
1
אופים ב 177° במשך 1 שעה, או עד הקרום הוא השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולדחתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולד
2
מגניב על מדף לפחות שעה לפני ההגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "