קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

עוגת אגס ושקד

עוגת אגס ושקד
צריך קינוח צמחוני? טורט אגס ושקד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, קמח, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. , שהוא מוצק. נסו עוגת אגס ושקד, עוגת שקדים, ו עוגת אגס ושקד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה. מערבבים בחמאה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה). היכו יחד חלמון ומים עם מזלג ומערבבים לתוך תערובת קמח עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
ללוש תערובת בעדינות בקערה עם ידיים מקומטות רק עד הבצק טפסים. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש בעדינות 4 או 5 פעמים יותר. טופס בצק לכדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
צ ' יל, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח לתוך סיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
החלק התחתון של מחבת טארט (נפרד שפה) מתחת לבצק ולהגדיר לשפת מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
חותכים את בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ומקפלים overhang פנימה. לחץ על הבצק לצד המחבת, דוחף את הבצק 1/4 אינץ ' מעל השפה. קלות זין התחתון של פגז בכל רחבי עם מזלג וצינה עד המשרד, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
6
אופים עד בצד מוגדר קצה הוא זהב חיוור, 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בזהירות להסיר משקולות רדיד ואופים פגז עד הזהב, 15 עד 25 דקות יותר. תשאירי את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1
שים תבנית אפייה כבדה בתנור. לקלף אגסים הליבה, ואז לחתוך לאורכו לפרוסות 1/4 אינץ'. לזרוק אגסים עם 1 כף ברנדי אגס בקערה, ולאחר מכן לארגן, חופפים, בקליפה טארט. מניחים מגן עוגה על מחבת טארט או מכסים שפה בנייר כסף ומעבירים לתבנית אפייה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים רק עד אגסים בקושי מכרז, 10 עד 12 דקות. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
להקציף יחד ביצים, חלמון, סוכר, וניל, קרם fraîche, קמצוץ של מלח, ונשאר 1 כפות ברנדי אגס עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים אגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
אופים עד פודינג הוא רק להגדיר 2 אינץ ' מקצה, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור ולהסיר מגן עוגה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים יחד את כל החומרים התוספים, ואז מפזרים בעדינות מעל פודינג ואופים עד העליון הוא זהב חיוור, כ 15 דקות יותר. טארט מגניב כדי לחמם או טמפרטורת חדר במחבת על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה