קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

עוגת אגס ושקד

עוגת אגס ושקד
צריך קינוח צמחוני? טורט אגס ושקד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, קמח, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. , שהוא מוצק. נסו עוגת אגס ושקד, עוגת שקדים, ו עוגת אגס ושקד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה. מערבבים בחמאה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה). היכו יחד חלמון ומים עם מזלג ומערבבים לתוך תערובת קמח עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ללוש תערובת בעדינות בקערה עם ידיים מקומטות רק עד הבצק טפסים. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש בעדינות 4 או 5 פעמים יותר. טופס בצק לכדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
צ ' יל, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח לתוך סיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
החלק התחתון של מחבת טארט (נפרד שפה) מתחת לבצק ולהגדיר לשפת מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
חותכים את בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ומקפלים overhang פנימה. לחץ על הבצק לצד המחבת, דוחף את הבצק 1/4 אינץ ' מעל השפה. קלות זין התחתון של פגז בכל רחבי עם מזלג וצינה עד המשרד, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים עד בצד מוגדר קצה הוא זהב חיוור, 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
בזהירות להסיר משקולות רדיד ואופים פגז עד הזהב, 15 עד 25 דקות יותר. תשאירי את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
שים תבנית אפייה כבדה בתנור. לקלף אגסים הליבה, ואז לחתוך לאורכו לפרוסות 1/4 אינץ'. לזרוק אגסים עם 1 כף ברנדי אגס בקערה, ולאחר מכן לארגן, חופפים, בקליפה טארט. מניחים מגן עוגה על מחבת טארט או מכסים שפה בנייר כסף ומעבירים לתבנית אפייה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
אופים רק עד אגסים בקושי מכרז, 10 עד 12 דקות. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
להקציף יחד ביצים, חלמון, סוכר, וניל, קרם fraîche, קמצוץ של מלח, ונשאר 1 כפות ברנדי אגס עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
(או או רגיל)(או או רגיל)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים אגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
אופים עד פודינג הוא רק להגדיר 2 אינץ ' מקצה, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
הסר מהתנור ולהסיר מגן עוגה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מערבבים יחד את כל החומרים התוספים, ואז מפזרים בעדינות מעל פודינג ואופים עד העליון הוא זהב חיוור, כ 15 דקות יותר. טארט מגניב כדי לחמם או טמפרטורת חדר במחבת על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף