קושירגיל
מוכן ב5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגס ושקדים

עוגת אגס ושקדים
אגס ושקד טארט הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. אם יש לכם ליקר שקדים, מים, שקדים blanched, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו עוגת אגס ושקד, עוגת שקדים, ו עוגת אגס ושקד (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את האגסים: לקלף את האגסים ולחצות אותם לאורך. באמצעות baller מלון להסיר את הליבה. להביא 4 כוסות מים, 1 ½ כוסות סוכר, ומיץ לימון לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הוסף שעועית וניל פיצול אגסים. מכסים עם סיבוב של נייר קלף, עם חור קטן לחתוך במרכז. שמור את הנוזל ברתיחה נמוכה מאוד ומבשלים את האגסים עד מבושל דרך, 15 עד 25 דקות, בהתאם לאגסים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
הסר מהחום ולתת האגסים להתקרר בנוזל שלהם.הכן את הקרום: דופק את אבקת הסוכר, ¼ כוס שקדים פרוסות, ומלח במעבד מזון עד אגוזים הם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים 8 כפות חמאה ועובדים עד חלקה, מגרד את הצדדים של קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים בחלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
6
מוסיפים 1 ¼ כוס קמח. דופק את המכונה כמה פעמים עד הבצק מגיע יחד בגושים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון ולהירגע לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.) להכין את מילוי השקדים: במערבל לעמוד, להכות את הדבק שקדים עם הנותרים 2 כפיות סוכר ואת הנותרים 2 כפיות קמח, עד חלקה. בהדרגה לנצח את החמאה הנותרת, עד חלקה, ואז להכות את הביצה ואת ביצה לבן, ואת המשקאות. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
7
אופים את פגז טארט: מתלה מיקום במרכז התנור מחממים ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מרדדים בצק מקורר על גיליון נייר קלף מקורר ל 12 אינץ ' עגול, הרמת בצק מפנה מדי פעם כדי חופשי מנייר. באמצעות נייר כסיוע, להפוך את הבצק למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לקלף את הנייר. לאטום כל סדקים בבצק. לקצץ. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא קרום 10 דקות.קרום קו עם נייר קלף, ולאחר מכן למלא עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
9
אופים קרום עד הצדדים נקבעים, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הסר קלף ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1
מורחים שקדים מילוי שווה בקרום.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
2
חותכים כל אגס חצי לאורכו לפרוסות דקות. לחץ בעדינות על כל פרוסת אגס בתבנית אטרקטיבית מעט חופפים אחד את השני במקומות למילוי השקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
מפזרים את החלק העליון עם פרוסות השקדים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
4
אופים טארט עד הזהב ובוחן מוכנס לתוך מרכז המילוי יוצא נקי, על 55 דקות. טארט מגניב במחבת על מתלה. Push פאן תחתון למעלה, שחרור טארט מחבת. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
6
חותכים טארט לתוך טריזים; מפזרים אבקת סוכר, אם תרצה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת