קושירגיל
מוכן ב5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגס ושקדים

עוגת אגס ושקדים
אגס ושקד טארט הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. אם יש לכם ליקר שקדים, מים, שקדים blanched, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו עוגת אגס ושקד, עוגת שקדים, ו עוגת אגס ושקד (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את האגסים: לקלף את האגסים ולחצות אותם לאורך. באמצעות baller מלון להסיר את הליבה. להביא 4 כוסות מים, 1 ½ כוסות סוכר, ומיץ לימון לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף שעועית וניל פיצול אגסים. מכסים עם סיבוב של נייר קלף, עם חור קטן לחתוך במרכז. שמור את הנוזל ברתיחה נמוכה מאוד ומבשלים את האגסים עד מבושל דרך, 15 עד 25 דקות, בהתאם לאגסים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
הסר מהחום ולתת האגסים להתקרר בנוזל שלהם.הכן את הקרום: דופק את אבקת הסוכר, ¼ כוס שקדים פרוסות, ומלח במעבד מזון עד אגוזים הם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים 8 כפות חמאה ועובדים עד חלקה, מגרד את הצדדים של קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים בחלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6
מוסיפים 1 ¼ כוס קמח. דופק את המכונה כמה פעמים עד הבצק מגיע יחד בגושים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון ולהירגע לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.) להכין את מילוי השקדים: במערבל לעמוד, להכות את הדבק שקדים עם הנותרים 2 כפיות סוכר ואת הנותרים 2 כפיות קמח, עד חלקה. בהדרגה לנצח את החמאה הנותרת, עד חלקה, ואז להכות את הביצה ואת ביצה לבן, ואת המשקאות. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
7
אופים את פגז טארט: מתלה מיקום במרכז התנור מחממים ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מרדדים בצק מקורר על גיליון נייר קלף מקורר ל 12 אינץ ' עגול, הרמת בצק מפנה מדי פעם כדי חופשי מנייר. באמצעות נייר כסיוע, להפוך את הבצק למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לקלף את הנייר. לאטום כל סדקים בבצק. לקצץ. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא קרום 10 דקות.קרום קו עם נייר קלף, ולאחר מכן למלא עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
9
אופים קרום עד הצדדים נקבעים, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר קלף ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1
מורחים שקדים מילוי שווה בקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2
חותכים כל אגס חצי לאורכו לפרוסות דקות. לחץ בעדינות על כל פרוסת אגס בתבנית אטרקטיבית מעט חופפים אחד את השני במקומות למילוי השקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
מפזרים את החלק העליון עם פרוסות השקדים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
4
אופים טארט עד הזהב ובוחן מוכנס לתוך מרכז המילוי יוצא נקי, על 55 דקות. טארט מגניב במחבת על מתלה. Push פאן תחתון למעלה, שחרור טארט מחבת. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
6
חותכים טארט לתוך טריזים; מפזרים אבקת סוכר, אם תרצה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב