קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגס מחבת

עוגת אגס מחבת
עוגת אגס מחבת היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, זנגביל טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת מחבת ג'ינג'ר-אגס, אגס קינמון-סוכר מחבת עוגה, ו עוגת מחבת אגוז אגס ואגסים הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.להמיס 1 מקל של החמאה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מוסיפים את הסוכר החום ואת ג ' ינג ' ר קצוץ ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד התערובת מבעבעת, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מניחים את האגסים לחתוך בצד למטה במחבת, סידור אותם במעגל עם קצות הגבעול מצביעים לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להסיר מהחום ולהניח בצד.
5
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קינמון, וג ' ינג ' ר הקרקע בקערה גדולה לאוורר לשבור את כל גושים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מניחים את המקל הנותר של חמאה וסוכר מגורען בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מוסיף את הביצים וניל והכה על מהירות בינונית עד incorporated, על 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מוסיפים שליש מתערובת הקמח השמורה, הופכים את המיקסר לנמוך ומערבבים עד שהקמח רק משולב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים חצי מהחלב ומערבבים עד שרק התאגדו. המשך עם תערובת הקמח הנותרים וחלב, לסירוגין בין כל וכלה בקמח, עד שכל המרכיבים משולבים וחלק. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.לגרוף את הבלילה על האגסים להחליק אותו לתוך שכבה אפילו, משאיר על גבול 1/2 אינץ ' מן הקצוות של המחבת (הבלילה לא יכול לכסות לחלוטין את האגסים).
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
אופים עד העליון ואת הקצוות של העוגה הם חום זהוב, בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי (לבדוק כמה כתמים כי אתה עלול להכות אגס), על 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת לו להתקרר במשך 20 דקות. הפעל סכין דק סביב היקף המחבת ולהפוך את העוגה על מגש גדול (אם כל אגסים ליפול, רק לסדר אותם בחזרה לתוך העוגה).
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
חותכים לפרוסות ומגישים.