עוגת אגס מחבת היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, זנגביל טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת מחבת ג'ינג'ר-אגס, אגס קינמון-סוכר מחבת עוגה, ו עוגת מחבת אגוז אגס ואגסים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.להמיס 1 מקל של החמאה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הסוכר החום ואת ג ' ינג ' ר קצוץ ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד התערובת מבעבעת, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מניחים את האגסים לחתוך בצד למטה במחבת, סידור אותם במעגל עם קצות הגבעול מצביעים לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להסיר מהחום ולהניח בצד.
5
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קינמון, וג ' ינג ' ר הקרקע בקערה גדולה לאוורר לשבור את כל גושים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1/4 כוס חרדל מיובש
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים את המקל הנותר של חמאה וסוכר מגורען בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיף את הביצים וניל והכה על מהירות בינונית עד incorporated, על 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים שליש מתערובת הקמח השמורה, הופכים את המיקסר לנמוך ומערבבים עד שהקמח רק משולב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים חצי מהחלב ומערבבים עד שרק התאגדו. המשך עם תערובת הקמח הנותרים וחלב, לסירוגין בין כל וכלה בקמח, עד שכל המרכיבים משולבים וחלק. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.לגרוף את הבלילה על האגסים להחליק אותו לתוך שכבה אפילו, משאיר על גבול 1/2 אינץ ' מן הקצוות של המחבת (הבלילה לא יכול לכסות לחלוטין את האגסים).
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חצאי אגסים בסירופ
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
אופים עד העליון ואת הקצוות של העוגה הם חום זהוב, בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי (לבדוק כמה כתמים כי אתה עלול להכות אגס), על 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת לו להתקרר במשך 20 דקות. הפעל סכין דק סביב היקף המחבת ולהפוך את העוגה על מגש גדול (אם כל אגסים ליפול, רק לסדר אותם בחזרה לתוך העוגה).