עוגת אגס מחבת
עוגת אגס מחבת היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, זנגביל טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת מחבת ג'ינג'ר-אגס, אגס קינמון-סוכר מחבת עוגה, ו עוגת מחבת אגוז אגס ואגסים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.להמיס 1 מקל של החמאה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
מוסיפים את הסוכר החום ואת ג ' ינג ' ר קצוץ ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד התערובת מבעבעת, כ 4 דקות.
מניחים את האגסים לחתוך בצד למטה במחבת, סידור אותם במעגל עם קצות הגבעול מצביעים לכיוון המרכז.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קינמון, וג ' ינג ' ר הקרקע בקערה גדולה לאוורר לשבור את כל גושים; להפריש.
מניחים את המקל הנותר של חמאה וסוכר מגורען בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מוסיף את הביצים וניל והכה על מהירות בינונית עד incorporated, על 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מוסיפים שליש מתערובת הקמח השמורה, הופכים את המיקסר לנמוך ומערבבים עד שהקמח רק משולב.
מוסיפים חצי מהחלב ומערבבים עד שרק התאגדו. המשך עם תערובת הקמח הנותרים וחלב, לסירוגין בין כל וכלה בקמח, עד שכל המרכיבים משולבים וחלק. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.לגרוף את הבלילה על האגסים להחליק אותו לתוך שכבה אפילו, משאיר על גבול 1/2 אינץ ' מן הקצוות של המחבת (הבלילה לא יכול לכסות לחלוטין את האגסים).
אופים עד העליון ואת הקצוות של העוגה הם חום זהוב, בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי (לבדוק כמה כתמים כי אתה עלול להכות אגס), על 30 עד 35 דקות.
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת לו להתקרר במשך 20 דקות. הפעל סכין דק סביב היקף המחבת ולהפוך את העוגה על מגש גדול (אם כל אגסים ליפול, רק לסדר אותם בחזרה לתוך העוגה).