עוגת אגס עם צנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אגס עם צנוברים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 263 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמנת, מלח, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת אגס עם צנוברים, סלט תפוח פריך-אגס עם רימון, צנוברים ויוגורט, ו עוגת שמן זית שוקולד עם צנוברים.
הוראות
מורחים צנוברים במחבת רדודה ungreased.
אופים חשפו 6 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום בהיר. מגניב.
תרסיס 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים קמח, סוכר ומלח.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
הסר תערובת קמח 1/3 כוס לקערה קטנה. מערבבים בקינמון וצנוברים קלויים; להפריש.
כדי שנותר תערובת קמח בקערה גדולה, להוסיף שמנת חמוצה, חלב, קליפת לימון, וניל, אבקת אפייה, סודה לשתייה וביצה. לנצח עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה למחבת עוגה. סדר פרוסות אגס מעל הבלילה.
מפזרים בתערובת צנוברים שמורה.
אופים 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מדף קירור.