עוגת אגס שמנת
פאי אגס קרמי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 1208 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. 70 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם תמצית שקדים, תמצית vanillan, תמצית לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: עוגת בורבון אגס, עוגת אגס שמנת, ו עוגת אגס שמנת.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר הלבן ו 2 כפות קמח.
הוסף אגסים, וזרוק למעיל. מערבבים את שמנת חמוצה וניל, תמציות לימון ושקדים עד האגסים מצופים באופן שווה.
יוצקים לתוך קליפת העוגה בלתי מוסוות.
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס קמח וסוכר חום.
מערבבים בחמאה עם האצבעות עד שהתערובת מתפוררת.
מפזרים באופן שווה על החלק העליון של העוגה.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים במשך 45 דקות נוספות, או עד אגסים במכרז.