עוגת אוכל מלאך שוקולד עם ציפוי קפה
עוגת אוכל מלאך שוקולד עם ציפוי קפה דורשת בערך 1 שעה ו 15 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 249 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. יום האם יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, קפה חזק, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת אוכל מלאך עם ציפוי לימון, עוגת אוכל מלאך עם ציפוי מרנג לימון, ו אנג'ל מזון עוגה עם הית בר קצפת הדובדבן.
הוראות
תן לבן ביצה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מנפים קמח, 1 כוס סוכר, קקאו ואבקת אפייה יחד פעמיים; מניחים בצד. בקערת ערבוב גדולה מקציפים חלבונים, קרם אבנית, וניל, מיץ לימון ומלח במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 2 כפות בכל פעם, ומקציפים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים פנימה בהדרגה תערובת קמח, כרביעית בכל פעם.
כף בעדינות לתוך 10 אינץ ' לא משומן. מחבת צינור.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין להסרת כיסי אוויר.
אופים על המתלה הנמוך ביותר ב-350 הניתנים להזזה למשך 45 דקות או עד שהחלק העליון קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות והסדקים מרגישים יבשים. מיד, הפוך תבנית אפייה; מגניב לחלוטין. הפעל סכין סביב הצדדים וצינור המחבת המרכזי. הפוך עוגה על צלחת הגשה.
לציפוי, בקערה חמאת שמנת, סוכר וקקאו עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים מיץ לימון וניל; מערבבים היטב. דק לעקביות רצויה על ידי הכאת קפה בכפית בכל פעם.
מורחים ציפוי על עוגה מקוררת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לעוגת אוכל מלאכים. רוז נוצץ קליל ופריך משלים עוגת אוכל מלאכית רכה - אפילו יותר אם אתם מגישים אותה עם תותים. כמובן שגם יין לבן מבעבע מתוק יעבוד. אתה יכול לנסות את מואט אנד צ ' נדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-600 דולר לבקבוק.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו זוהרים, חושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.