קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אוכל מלאך שוקולד עם ציפוי קפה

עוגת אוכל מלאך שוקולד עם ציפוי קפה
עוגת אוכל מלאך שוקולד עם ציפוי קפה דורשת בערך 1 שעה ו 15 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 249 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. יום האם יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, קפה חזק, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת אוכל מלאך עם ציפוי לימון, עוגת אוכל מלאך עם ציפוי מרנג לימון, ו אנג'ל מזון עוגה עם הית בר קצפת הדובדבן.

הוראות

1
תן לבן ביצה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מנפים קמח, 1 כוס סוכר, קקאו ואבקת אפייה יחד פעמיים; מניחים בצד. בקערת ערבוב גדולה מקציפים חלבונים, קרם אבנית, וניל, מיץ לימון ומלח במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 2 כפות בכל פעם, ומקציפים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים פנימה בהדרגה תערובת קמח, כרביעית בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
כף בעדינות לתוך 10 אינץ ' לא משומן. מחבת צינור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
חותכים את הבלילה בעזרת סכין להסרת כיסי אוויר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
אופים על המתלה הנמוך ביותר ב-350 הניתנים להזזה למשך 45 דקות או עד שהחלק העליון קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות והסדקים מרגישים יבשים. מיד, הפוך תבנית אפייה; מגניב לחלוטין. הפעל סכין סביב הצדדים וצינור המחבת המרכזי. הפוך עוגה על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
לציפוי, בקערה חמאת שמנת, סוכר וקקאו עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים מיץ לימון וניל; מערבבים היטב. דק לעקביות רצויה על ידי הכאת קפה בכפית בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
7
מורחים ציפוי על עוגה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לעוגת אוכל מלאכים. רוז נוצץ קליל ופריך משלים עוגת אוכל מלאכית רכה - אפילו יותר אם אתם מגישים אותה עם תותים. כמובן שגם יין לבן מבעבע מתוק יעבוד. אתה יכול לנסות את מואט אנד צ ' נדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-600 דולר לבקבוק.
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו זוהרים, חושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.