עוגת אוכמניות
עוגת אוכמניות יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. 275 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש ביצה, קינמון,אבקת אפייה, שמנת מתוקה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). עוגת אוכמניות, עוגיות אוכמניות, ו גלידת עוגת אוכמניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים אוכמניות, סוכר, לימון, קינמון:
מניחים אוכמניות, סוכר, גרידת לימון, מיץ לימון, וקינמון לסיר בינוני.
חום עד שהסוכר נמס והתערובת בקושי מגיעה לרתיחה.
השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך כמה פירות יער כדי לעזור לשחרר את המיצים שלהם.
הסר מהחום ולתת לבוא לטמפרטורת החדר.
מערבבים קמח עם מרכיבים יבשים, עובדים בחמאה: בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, קינמון, אגוז מוסקט, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים את הקוביות הקטנות של החמאה, ומשתמשים באצבעות כדי לשפשף את החמאה במרכיבים היבשים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה, עם חתיכות חמאה בגודל אפונה שעדיין שלמות.
מערבבים במרכיבים רטובים: בקערה קטנה מערבבים את הביצה, שמנת מתוקה ותמצית וניל. טופס באר במרכז החומרים היבשים ויוצקים את התערובת הרטובה לתוכו. מערבבים עם מזלג רק עד הבצק בקושי מגיע יחד. אל תערבבי יותר מדי או שהביסקוויטים שלך יהיו קשים.
טופס בצק לתוך סיבובים: להפוך את הבצק החוצה על משטח נקי, מקומח קלות. צור את הבצק לצורת פנקייק גדולה, בעובי 3/4 עד 1 אינץ'.
באמצעות עגול מאפה (או רכסים מקורעים קלות של כוסות שתייה) לחתוך לתוך צורות ביסקוויט ומניח 1 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליון אפייה מרופדת בנייר קלף או סילפט.
אתה יכול גם לחתוך את הביסקוויטים לריבועים אם זה קל יותר. הבצק רך מדי לעבודה עם, לשים אותו במקרר כדי להירגע במשך כ -15 דקות הראשונות.
שים את הביסקוויטים בתנור 218° במשך 12-15 דקות, או עד שהם עלו והם משחימים קלות.
הסר מהתנור ולתת מגניב על מדף אפייה.
מגישים את פירות יער כפיות על ביסקוויטים שנשברו, העליון עם קצפת.