קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אוכמניות

עוגת אוכמניות
עוגת אוכמניות יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. 275 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש ביצה, קינמון,אבקת אפייה, שמנת מתוקה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). עוגת אוכמניות, עוגיות אוכמניות, ו גלידת עוגת אוכמניות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מבשלים אוכמניות, סוכר, לימון, קינמון: 
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
קינמוןקינמון
לימוןלימון
סוכרסוכר
2
מניחים אוכמניות, סוכר, גרידת לימון, מיץ לימון, וקינמון לסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
חום עד שהסוכר נמס והתערובת בקושי מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
4
השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך כמה פירות יער כדי לעזור לשחרר את המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
5
הסר מהחום ולתת לבוא לטמפרטורת החדר.
6
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מערבבים קמח עם מרכיבים יבשים, עובדים בחמאה: בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, קינמון, אגוז מוסקט, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים את הקוביות הקטנות של החמאה, ומשתמשים באצבעות כדי לשפשף את החמאה במרכיבים היבשים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה, עם חתיכות חמאה בגודל אפונה שעדיין שלמות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
9
מערבבים במרכיבים רטובים: בקערה קטנה מערבבים את הביצה, שמנת מתוקה ותמצית וניל. טופס באר במרכז החומרים היבשים ויוצקים את התערובת הרטובה לתוכו. מערבבים עם מזלג רק עד הבצק בקושי מגיע יחד. אל תערבבי יותר מדי או שהביסקוויטים שלך יהיו קשים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ביסקוויטיםביסקוויטים
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
טופס בצק לתוך סיבובים: להפוך את הבצק החוצה על משטח נקי, מקומח קלות. צור את הבצק לצורת פנקייק גדולה, בעובי 3/4 עד 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
11
באמצעות עגול מאפה (או רכסים מקורעים קלות של כוסות שתייה) לחתוך לתוך צורות ביסקוויט ומניח 1 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליון אפייה מרופדת בנייר קלף או סילפט.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
אתה יכול גם לחתוך את הביסקוויטים לריבועים אם זה קל יותר. הבצק רך מדי לעבודה עם, לשים אותו במקרר כדי להירגע במשך כ -15 דקות הראשונות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
בצקבצק
13
אופים את הביסקוויטים: 
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
שים את הביסקוויטים בתנור 218° במשך 12-15 דקות, או עד שהם עלו והם משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
הסר מהתנור ולתת מגניב על מדף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
מגישים את פירות יער כפיות על ביסקוויטים שנשברו, העליון עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
ביסקוויטיםביסקוויטים
פירות יערפירות יער

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

עוגת קצפת עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.