עוגת אוכמניות יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 207 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1568 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, תמצית שקדים, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אוכמניות טריה, קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, ו סלט סלק אוכמניות עם רוטב בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים אוכמניות, סוכר, גרידת לימון, מיץ לימון, קינמון, תמצית שקדים, ובישול מהיר טפיוקה מיידית בקערה גדולה. בעדינות לקפל את פירות יער עד שהם כולם מצופה היטב עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה לבישול מהיר
תמצית שקדים
אוכמניות
מיץ לימון
גרידת לימון
קינמון
פירות יער
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בואו לשבת במשך 30 דקות.2 מחממים תנור ל 204°. אתה צריך שני כדורים של בצק עוגה, אחד עבור הקרום התחתון, אחד עבור הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מרדדים את אחד הכדורים של בצק העוגה על משטח מקומח קלות לקוטר 12 אינץ 'אם אתה משתמש במחבת פאי 9 אינץ', או קוטר 13 אינץ 'אם אתה משתמש במחבת 10 אינץ'. בשורה התחתונה של מחבת העוגה שלך עם הבצק. צ ' יל במקרר בזמן שאתה מגלגל את הקרום התחתון.3
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
קרום
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
מחבת
4
מרדדים את הכדור השני של בצק העוגה עבור הקרום העליון. אם אתה רוצה לעשות העליון סריג, לארוג את רצועות הבצק כמתואר כיצד לעשות העליון סריג עבור קרום עוגה.4 כף תערובת ברי לתוך צלחת פשטידה מצופה בצק. עבור הסריג העליון, לארוג רצועות של בצק עוגה על החלק העליון של צלחת פאי מלא פירות. לקבלת העליון מוצק, מניחים את הבצק השני מגולגל בצק על גבי העוגה. הקש קצוות של רצועות לתוך שולי הקרום התחתון. השתמש במספריים כדי לקצץ את הקצוות עד 1/2 אינץ ' מהקצה החיצוני של מחבת העוגה. מקפלים את הקצוות בחזרה על עצמם ולהשתמש באצבעות שלך כדי crimp לאטום את הקצוות. אם אתה משתמש קרום העליון מוצק, להבקיע את הדף עם סכין חדה כדי ליצור פתחי אוורור עבור האדים לברוח.5
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
בצק עוגות
פירות יער
קרום
בצק
פירות
גלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
מספריים מטבח
סכין
5
מניחים את העוגה על המדף האמצעי של התנור. שים תבנית אפייה על המדף התחתון כדי לתפוס את כל מיצים שעלולים בועה מתוך העוגה בזמן שהוא בישול.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
6
אופים את העוגה בשני שלבים. ראשית אופים אותו ב 204° במשך 30 דקות. לאחר מכן מניחים גיליון של רדיד אלומיניום על העוגה כדי להגן על הקצוות ועל צמרות מפני מקבל שרוף מדי. (מגן עוגה הוא די שימושי כאן.) להפחית את החום ל350 ואופים במשך 30 דקות נוספות, עד הקרום יש השחמה ומילוי הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
7
הסר מהתנור ומניח על מתלה חוט. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.