עוגת אוכמניות הפוכה
אוכמן - תפוח הפוך עוגה היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. לקינוח הזה יש 477 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר מגורען, תמצית ונילן, תפוחי גלאן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו עוגת אוכמניות הפוכה, עוגת אוכמניות הפוכה, ו עוגת אוכמניות הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1/4 כוס חמאה בתבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ 'משומנת קלות (עם דפנות שגובהן לפחות 2 אינץ') על אש נמוכה.
מפזרים סוכר חום; מטפטפים דבש על סוכר חום. מסדרים פרוסות תפוחים בעיגולים קונצנטריים מעל תערובת סוכר חום, חופפים לפי הצורך; מפזרים אוכמניות.
מקציפים סוכר מגורען ושאר 1/2 כוס חמאה במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת.
מערבבים יחד קמח ואבקת אפייה.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת הסוכר לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת. מערבבים וניל. כפית הבלילה מעל אוכמניות במחבת.
אופים בחום של 350 למשך 45 עד 50 דקות או עד שבחר עץ המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים במחבת על רשת 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר. הפוך עוגה על צלחת הגשה, כפית כל ציפוי במחבת מעל העוגה.
* ניתן להחליף 1 כוס חמוציות טריות או קפואות.