עוגת אוכמניות כתומה
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? עוגת אוכמניות כתומה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. מתכון זה מההתמכרות לאפייה שלי יש 5 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, אבקת סוכר, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו עוגת Bundt תפוזים חמוציות עם זיגוג כתום, עוגת אוכמניות כתומה, ו עוגת אוכמניות כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר ואת גרידת התפוז עד ריחני.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לשלב טוב, מערבבים את הביצה ומשלבים עד חלקה. מערבבים במיץ תפוזים וניל. הכה בתערובת קמח עד רק לחלח (לא OVERMIX); לקפל חמוציות.
אופים במשך כ 70-75 דקות בתנור שחומם מראש, או עד ששיפוד מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות; להפוך על מתלה חוט להתקרר.
כאשר העוגה מקורר ביסודיות, לטאטא יחד את אבקת סוכר ומיץ תפוזים, הוספת מיץ תפוזים יותר או אבקת סוכר יותר לפי הצורך כדי להשיג את העקביות הרצויה שלך.
מורחים או לטפטף זיגוג על העוגה.