עוגת אוכמניות לירה
עוגת אוכמניות פאונד דורשת על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אבקת אפייה, מיץ לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אוכמניות לירה, עוגת אוכמניות לירה, ו עוגת אוכמניות לירה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים הראשון 3 מרכיבים במהירות בינונית של מיקסר עד היטב מעורבב (כ 5 דקות).
מוסיפים ביצים וחלבון ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 כפות קמח אוכמניות בקערה קטנה, ולזרוק היטב.
מערבבים את הקמח הנותר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם יוגורט, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מקפלים בתערובת אוכמניות ווניל; יוצקים בלילת עוגה למחבת צינור 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
עוגה מגניבה במחבת 10 דקות; להסיר מחבת.
מערבבים אבקת סוכר ומיץ לימון בקערה קטנה; לטפטף מעל עוגה חמה.