עוגת אוכמניות-פטל
טארט אוכמניות-פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לכו לחנות וקנו שמנת, פטל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת אוכמניות - פטל, עוגת שקדים פטל ואוכמניות, ו תות, פטל, עוגת אוכמניות.
הוראות
במעבד מזון, דופק את 2 1/2 כוסות קמח עם סוכר ומלח.
מוסיפים את החמאה ואת השמנת החמוצה ואת הדופק עד התערובת דומה אפונה קטנה.
מפזרים על מי קרח ודופק עד המאפה פשוט מגיע יחד.
מעבירים את המאפה לסדין של ניילון נצמד ומטפחים אותו לדיסק. לעטוף את המאפה ולשמור במקרר לפחות 30 דקות או לילה.
בקערה גדולה, בעדינות לזרוק את פטל אוכמניות עם סוכר מגורען, קורנפלור ומיץ לימון עד בשילוב היטב.
קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את הבצק לסיבוב 15 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה.
מעבירים את המאפה לתבנית האפייה המוכנה.
מורחים את מילוי ברי על המאפה, משאיר גבול 1 1/2 אינץ'. מקפלים את הגבול מאפה מעל פירות יער, צובט יחד כל סדקים.
מברישים את גבול המאפה עם חלב ואופים את הטארט במשך 45 עד 50 דקות, או עד שהמאפה מוזהב והפרי מבעבע.
בואו להתקרר על תבנית האפייה במשך 20 דקות. אבק טארט מקורר עם הסוכר ' ממתקים. בזהירות להסיר את הטארט מן האפייה; זה עשוי להידבק.
העברה לצלחת, לחתוך טריזים ומגישים.