קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגת אומברה בייקוול של Edd קימבר

עוגת אומברה בייקוול של Edd קימבר
עוגת אומברה בייקוול של Edd קימבר היא lacto אובו צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 921 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קורנפלור, תדביקי צבעי מאכל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת Ombre מנדרינה, עוגת אומברה סגולה, ו עוגת אומברה ורודה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גריז 3 x 20 ס " מ פחי עוגה עגולים וקו את הבסיסים עם קלף אפייה, משומן הקלף, מדי.
3
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה ומלח כפית, ואז מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שים את החמאה בקערה גדולה ופעימה במשך כ 3 דקות עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הסוכר גלגלית ומכים במשך כ 5 דקות עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
6
מוסיפים את התמציות ומערבבים לשלב.
7
מוסיף את הלבן ביצה קצת בכל פעם, מכות עד בשילוב מלא. לנפות את תערובת הקמח ב 3 תוספות, לסירוגין עם החלב, אבל מתחיל וגימור עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
מחלקים את התערובת שווה בין קופסאות מוכן, מתיישר בעדינות.
9
אופים במשך 25-30 דקות, או עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נגע קלות. אפשר את העוגות להתקרר בקופסאות במשך 10 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. הספוג הוא עדין למדי, אז לטפל כאשר עובדים עם העוגה מקורר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
עבור הציפוי, לנצח את החמאה במשך כ 3 דקות עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
11
מוסיף את הסוכר הדובדבן, קצת בכל פעם, עד בשילוב מלא. מקציפים את הציפוי עד קליל וחלק, ואז מוסיפים את גבינת השמנת וחצי הריבה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ריבהריבה
12
מערבבים עד רק להחליק לא overmix כפי שהוא יקבל רזה יותר אתה מערבבים.
13
שים את העוגה הראשונה על צלחת הגשה ולהפיץ שכבה של ציפוי מעל. ואז מורחים חצי הריבה הנותרים באופן שווה על הזיגוג. חזור עם העוגה השנייה ולבסוף למקם את העוגה השלישית על גבי. לכסות את החלק החיצוני של העוגה כולה עם שכבה דקה של ציפוי באמצעות סכין צבעים, ולשים אותו במקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
14
מחלקים את הציפוי שנותר בין 3 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
הוסף על כפית של צבע להדביק אדום על אחת הקערות ועל 1 כפית צביעה לקערה אחרת, עוזב את הקערה השלישית כפי שהוא. אתה רוצה לקבל שלוש קערות של ציפוי עם צבעים שונים בבירור.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
כדי לקשט את העוגות, לשים כל ציפוי לתוך שקית צנרת מצויד קצה צנרת עגול קטן. צינור 6 נקודות של ציפוי את העוגה, 2 מכל צבע, עם הכהה ביותר בבסיס העוגה. השתמש כפית או סכין לוח קטן כדי למרוח את הציפוי ימינה. חזור על תהליך הצנרת, הזזת הנקודות עד אחד כך שאתה צינור סביב העוגה הצבע יסיים בסיבוב. עבור הדף, צינור 2 טבעות של הנקודות הוורודות הכהות בחוץ, להפיץ את הזיגוג באותו אופן, ואחריו 2 טבעות של נקודות ורודות בינוניות, ולסיים עם זיגוג בהיר יותר באמצע. יהיה לשמור עד 3 ימים, צונן.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "