קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגת אומברה בייקוול של Edd קימבר

עוגת אומברה בייקוול של Edd קימבר
עוגת אומברה בייקוול של Edd קימבר היא lacto אובו צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 921 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קורנפלור, תדביקי צבעי מאכל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת Ombre מנדרינה, עוגת אומברה סגולה, ו עוגת אומברה ורודה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז 3 x 20 ס " מ פחי עוגה עגולים וקו את הבסיסים עם קלף אפייה, משומן הקלף, מדי.
3
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה ומלח כפית, ואז מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
שים את החמאה בקערה גדולה ופעימה במשך כ 3 דקות עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את הסוכר גלגלית ומכים במשך כ 5 דקות עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
6
מוסיפים את התמציות ומערבבים לשלב.
7
מוסיף את הלבן ביצה קצת בכל פעם, מכות עד בשילוב מלא. לנפות את תערובת הקמח ב 3 תוספות, לסירוגין עם החלב, אבל מתחיל וגימור עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
מחלקים את התערובת שווה בין קופסאות מוכן, מתיישר בעדינות.
9
אופים במשך 25-30 דקות, או עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נגע קלות. אפשר את העוגות להתקרר בקופסאות במשך 10 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. הספוג הוא עדין למדי, אז לטפל כאשר עובדים עם העוגה מקורר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
עבור הציפוי, לנצח את החמאה במשך כ 3 דקות עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
11
מוסיף את הסוכר הדובדבן, קצת בכל פעם, עד בשילוב מלא. מקציפים את הציפוי עד קליל וחלק, ואז מוסיפים את גבינת השמנת וחצי הריבה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ריבהריבה
12
מערבבים עד רק להחליק לא overmix כפי שהוא יקבל רזה יותר אתה מערבבים.
13
שים את העוגה הראשונה על צלחת הגשה ולהפיץ שכבה של ציפוי מעל. ואז מורחים חצי הריבה הנותרים באופן שווה על הזיגוג. חזור עם העוגה השנייה ולבסוף למקם את העוגה השלישית על גבי. לכסות את החלק החיצוני של העוגה כולה עם שכבה דקה של ציפוי באמצעות סכין צבעים, ולשים אותו במקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
14
מחלקים את הציפוי שנותר בין 3 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
הוסף על כפית של צבע להדביק אדום על אחת הקערות ועל 1 כפית צביעה לקערה אחרת, עוזב את הקערה השלישית כפי שהוא. אתה רוצה לקבל שלוש קערות של ציפוי עם צבעים שונים בבירור.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
16
כדי לקשט את העוגות, לשים כל ציפוי לתוך שקית צנרת מצויד קצה צנרת עגול קטן. צינור 6 נקודות של ציפוי את העוגה, 2 מכל צבע, עם הכהה ביותר בבסיס העוגה. השתמש כפית או סכין לוח קטן כדי למרוח את הציפוי ימינה. חזור על תהליך הצנרת, הזזת הנקודות עד אחד כך שאתה צינור סביב העוגה הצבע יסיים בסיבוב. עבור הדף, צינור 2 טבעות של הנקודות הוורודות הכהות בחוץ, להפיץ את הזיגוג באותו אופן, ואחריו 2 טבעות של נקודות ורודות בינוניות, ולסיים עם זיגוג בהיר יותר באמצע. יהיה לשמור עד 3 ימים, צונן.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "