עוגת איטון בלגן
אם יש לכם תותים פונט, כף מיץ לימון, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו Eton mess cake, Eton Mess, ו Eton Mess (מתכונים דומים).
הוראות
קודם תכין את המקצפת שלך. מראש לחמם את התנור ל 120c / 100c מאוורר / 235 f / גז סימן 1/
בקערה נקייה מאוד, לטאטא את 4 חלבוני ביצה גדולים עד שיש לך פסגות נוקשות (אני משתמש מיקסר יד חשמלי), ולאחר מכן להוסיף את 115g של סוכר גלגלית כפית בכל פעם, עדיין לטאטא. ברגע שזה כל בשילוב תערובת מרנג צריך להיות מבריק ועבה. הקפל הבא בשליש של הדובדבן 115 גרם סוכר בעדינות, ואז בשליש הבא ובבא.
מניחים dollops על תבנית אפייה ואופים במשך 1 1/2 שעות בתנור מאוורר או 1 1/4 שעות בכל תנור אחר. הם צריכים להיות בצבע זהוב חיוור. הקש על התחתית והם צריכים להישמע חלולים. לעבור מתלה קירור ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
עכשיו לעשות ספוג ויקטוריה שלך. התחל על ידי חימום התנור כדי 180c / 160c מאוורר / 177° / סימן גז
ואז קו שני קופסאות סנדוויץ 18cm עם נייר גריספרופ.
באמצעות מקציף יד חשמלי, מערבל לעמוד או מעבד מזון. תשפוך 4 ביצים, את הסוכר גלגלית, קמח העלאת עצמי, אבקת אפייה ו marg או חמאה עד לשלב היטב. התערובת צריכה להיות רופפת למדי ותפיל כף. אם התערובת שלך כבדה יותר, אתה יכול להוסיף קצת חלב.
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך פחיות הכריך, להחליק ואופים במשך 25 דקות עד הזהב. העוגה צריכה להיות קפיץ, אם אתה נוגע בו. השאירו אותם להתקרר במשך 10-15 דקות, ולאחר מכן להסיר מן הפחים ולסיים קירור על מתלה חוט.
בזמן שהעוגה מתבשלת, תכיני את הריבה.
הוסף את 225g של גלגלית סוכר ופטל למחבת ולהוסיף לסחוט מיץ לימון. מבשלים מעל חום בינוני עד שהפטל נשבר. מביאים לרתיחה ולאפשר להתבשל במהירות במשך 5-10 דקות עד מעובה. אתה יכול לעשות את מבחן הקמטים על ידי הצבת צלחת במקפיא. תוציא את זה כשאתה חושב שהריבה מוכנה. זרוק כתם ריבה על זה, לדחוף אותו עם הזרת שלך, אם זה קמטים, אז זה מוכן.
יוצקים לתוך קערה ולהשאיר להתקרר.
כדי להרכיב: מקציפים את השמנת עד עבה, אתה יכול להוסיף קצת סוכר אם אתה רוצה. מניחים ספוג אחד על צלחת, צד שטוח למטה. למעלה עם ריבה תוצרת בית שלך (אתה לא צריך את כל זה), ואז עם שכבה טובה של קצפת.
הוסף את השכבה הבאה של ספוג, צד שטוח למעלה. למעלה עם eton mess (3 או 4 מרנג בערך נמחץ לתוך שאר הקרם עם מערבולת של ריבה דרכו), ולאחר מכן לסיים עם מרנג במרכז. לקשט עם חצאי תות.
לעמוד מנגד ולהסתכל על היצירה שלך ולחייך.