קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת איטון בלגן

עוגת איטון בלגן
אם יש לכם תותים פונט, כף מיץ לימון, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו Eton mess cake, Eton Mess, ו Eton Mess (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם תכין את המקצפת שלך. מראש לחמם את התנור ל 120c / 100c מאוורר / 235 f / גז סימן 1/
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה נקייה מאוד, לטאטא את 4 חלבוני ביצה גדולים עד שיש לך פסגות נוקשות (אני משתמש מיקסר יד חשמלי), ולאחר מכן להוסיף את 115g של סוכר גלגלית כפית בכל פעם, עדיין לטאטא. ברגע שזה כל בשילוב תערובת מרנג צריך להיות מבריק ועבה. הקפל הבא בשליש של הדובדבן 115 גרם סוכר בעדינות, ואז בשליש הבא ובבא.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים dollops על תבנית אפייה ואופים במשך 1 1/2 שעות בתנור מאוורר או 1 1/4 שעות בכל תנור אחר. הם צריכים להיות בצבע זהוב חיוור. הקש על התחתית והם צריכים להישמע חלולים. לעבור מתלה קירור ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
עכשיו לעשות ספוג ויקטוריה שלך. התחל על ידי חימום התנור כדי 180c / 160c מאוורר / 177° / סימן גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
ואז קו שני קופסאות סנדוויץ 18cm עם נייר גריספרופ.
6
באמצעות מקציף יד חשמלי, מערבל לעמוד או מעבד מזון. תשפוך 4 ביצים, את הסוכר גלגלית, קמח העלאת עצמי, אבקת אפייה ו marg או חמאה עד לשלב היטב. התערובת צריכה להיות רופפת למדי ותפיל כף. אם התערובת שלך כבדה יותר, אתה יכול להוסיף קצת חלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך פחיות הכריך, להחליק ואופים במשך 25 דקות עד הזהב. העוגה צריכה להיות קפיץ, אם אתה נוגע בו. השאירו אותם להתקרר במשך 10-15 דקות, ולאחר מכן להסיר מן הפחים ולסיים קירור על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בזמן שהעוגה מתבשלת, תכיני את הריבה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
9
הוסף את 225g של גלגלית סוכר ופטל למחבת ולהוסיף לסחוט מיץ לימון. מבשלים מעל חום בינוני עד שהפטל נשבר. מביאים לרתיחה ולאפשר להתבשל במהירות במשך 5-10 דקות עד מעובה. אתה יכול לעשות את מבחן הקמטים על ידי הצבת צלחת במקפיא. תוציא את זה כשאתה חושב שהריבה מוכנה. זרוק כתם ריבה על זה, לדחוף אותו עם הזרת שלך, אם זה קמטים, אז זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
יוצקים לתוך קערה ולהשאיר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
כדי להרכיב: מקציפים את השמנת עד עבה, אתה יכול להוסיף קצת סוכר אם אתה רוצה. מניחים ספוג אחד על צלחת, צד שטוח למטה. למעלה עם ריבה תוצרת בית שלך (אתה לא צריך את כל זה), ואז עם שכבה טובה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ריבהריבה
12
הוסף את השכבה הבאה של ספוג, צד שטוח למעלה. למעלה עם eton mess (3 או 4 מרנג בערך נמחץ לתוך שאר הקרם עם מערבולת של ריבה דרכו), ולאחר מכן לסיים עם מרנג במרכז. לקשט עם חצאי תות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ריבהריבה
13
לעמוד מנגד ולהסתכל על היצירה שלך ולחייך.