עוגת אננס
עוגת קילו אננס היא קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, מיץ אננס, 1 (8 אונקיות) פחית פרוסות אננס - סחוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 212 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת אננס, עוגת אננס, ו עוגת קילו אננס פרונטו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' עם תרסיס בישול ומניחים בצד.
מוציאים 3 פרוסות אננס מהפחית ושומרים את המיץ ומניחים בצד. קוצצים את פרוסות האננס שנותרו לחתיכות קטנות ומניחים בצד.
בקערה גדולה לשלב את תערובת העוגה, ביצים, 1 פחית מיץ אננס. מערבבים עם מערבל חשמלי במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מגרדים את דפנות הקערה ומקציפים במשך 3 דקות במהירות בינונית. מערבבים פנימה את האננס הקצוץ ומשלבים היטב.
יוצקים לתבנית הכיכר המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם, המוחדר למרכז העוגה, יוצא נקי, בערך 45 עד 50 דקות.
בסיר קטן על אש בינונית שלבו את מיץ האננס השמור ו 1/4 כוס מים.
מוסיפים את הסוכר החום והחמאה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את 3 טבעות האננס הנותרות ומקפיצים 4 דקות או עד שהרוטב מסמיך מעט.
להגשה מוציאים את עוגת הלירה מהתבנית ומעבירים אותה לצלחת הגשה. מסדרים טבעות אננס מעל ומאבטחים בעזרת קיסמים, במידת הצורך.
יוצקים את הרוטב על העוגה ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת פאונד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.