קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אננס הפוכה

עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוכה דורשת בערך 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. לכי לחנות וקחי מיץ אננס, וניל, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת רום אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
חותכים אננס לרוחב לחתיכות בעובי 3/8 אינץ'. ממיסים חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים סוכר חום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
3
הסר מהחום. מסדרים אננס על גבי תערובת סוכר במעגלים קונצנטריים, חתיכות חופפות מעט.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
סוכרסוכר
1
לנפות יחד קמח, הל, אבקת אפייה, ומלח. מקציפים חמאה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, ואז בהדרגה להכות בסוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אבקת אפייהאבקת אפייה
הלהל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים וניל ורום.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
רוםרום
3
מוסיפים חצי מתערובת הקמח ומכים במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מקציפים במיץ אננס, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת הקמח הנותרת, מכים רק עד מעורבב. (הבלילה עשויה להופיע מעט מקושקש.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננסמיץ אננס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
הבלילה כפית על ציפוי אננס להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
מורחיםמורחים
5
אופים עוגה באמצע התנור עד הזהב ובוחן יוצא נקי, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בואו עוגה לעמוד במחבת 5 דקות. הפוך צלחת מעל מחבת ולהפוך עוגה על צלחת (שמירה על צלחת ומחבת לחצה בחוזקה יחד). החלף כל אננס תקוע לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מפזרים רום על עוגה וקריר על צלחת על מדף.
מרכיבים שתצטרך
רוםרום
8
מגישים עוגה רק חם או בטמפרטורת החדר.
1
* חלק מעורכי המזון מצאו 3 כפיות של הל להיות יותר מדי, אבל אחרים אהבו את הטעם האינטנסיבי.* העוגה עשויה להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
הלהל