עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוכה היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, אננס במיץ, ציפוי קרמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
הקש 9 פרוסות אננס בין מגבות נייר עד בקושי לח; להפריש. שמור את האננס שנותר לשימוש נוסף.
מעיל 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם ספריי בישול; טפטוף קרמל ציפוי על החלק התחתון של מחבת. מסדרים פרוסות אננס מוכנות בשכבה אחת מעל קרמל; מניחים 1 דובדבן במרכז כל פרוסה.
מניחים את החמאה בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה. כיסוי ומיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד החמאה נמסה.
מוסיפים סוכר, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. מערבבים בחמאה דלת שומן ו -4 המרכיבים הבאים (חלב חמאה באמצעות סודה לשתיה). כף קלה 1 1/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
מוסיפים קמח, ערבוב רק עד מעורבב (לא overstir).
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במשך 1 דקה במחבת על מתלה תיל.
מניחים צלחת הפוכה על גבי העוגה, והופכים על צלחת. מגניב לגמרי.