עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תמצית vanillan טהיטי, סוכר, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה וסוכר חום במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' וחום עד מבעבע.
הוסף אננס caramelize חום זהוב עמוק, מפנה פעם אחת.
יוצקים רום ושמנת למחבת ומבשלים על אש נמוכה 5 דקות, עד מעובה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
חמאה מחבת עוגה עגולה 10 אינץ ' וקו עם נייר קלף. מסדרים טבעות אננס כדי לכסות את תחתית המחבת.
יוצקים רוטב מקורר על אננס ומניחים פאן בצד.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, סודה ומלח. הגדר בצד
בקערה גדולה חמאה וסוכר עד אור ורך.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת.
מערבבים מיץ אננס וחמאה. לסירוגין להוסיף מרכיבים יבשים מנופה ותערובת מיץ / חמאה לתערובת מוקרם (להתחיל ולסיים עם מרכיבים יבשים.) מקציפים חלבונים כדי פסגות רכות לקפל לתוך הבלילה.
אופים ב 350 מעלות על 1 שעה, או עד בודק יוצא נקי. הפוך על מגש הגשה.