קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אננס וניל מקסיקנית

עוגת אננס וניל מקסיקנית
המתכון מקסיקני וניל עוגת קילו אננס יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 201 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תמצית מקסיקנית של ונילן, סוכר חום, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 21 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת לירה וניל ושמנת חמוצה עם זיגוג וניל, עוגת וניל פאונד, ו עוגת וניל פאונד (מתכונים דומים).

הוראות

1
אל תחמם את התנור עדיין, כי העוגה הזאת מתחילה בתנור קר. לרסס 8×4 אינץ ' (ish) מחבת כיכר עם תרסיס אפייה הוסיף קמח.מערבבים היטב את הקמח המנופה, המלח ואבקת האפייה; הגדר aside.In קערת ערבוב באמצעות מערבל חשמלי יד, לנצח את החמאה ואת שני סוגי הסוכר עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, פועם במשך 30 שניות אחרי כל ביצה. מקציפים את החלב והוניל, ואז מוסיפים את האננס. באמצעות מגרדת גומי חובה כבדה או כף שמנה גדולה, מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
3
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ומניחים בתנור קר. הפעל חום ל 325 F ואופה במשך 50-60 דקות או עד העליון הוא השחמה וקיסם מוכנס יוצא עם פירורים לחים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו מגניב במשך 10 דקות במחבת. הפוך מחבת ולהגדיר זקוף על מדף אפייה להתקרר.תכין את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים יחד את החמאה והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
6
מוסיפים את מיץ לימון 1 כף מיץ אננס ומערבבים עד חלקה. אם הזיגוג עדיין עבה, להוסיף מיץ אננס יותר. אתה רוצה שזה יהיה קצת עבה מדי לטפטוף, אבל לא די עבה מספיק כדי להפיץ. מערבבים בוניל. לגרד את הדובדבן לתוך שקית מקפיא חובה כבדה או רק תיק רוכסן. חותכים את הפינה התחתונה צינור הדובדבן על העוגה דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."