עוגת אננס קינמון הפוכה
עוגת אננס קינמון הפוכה היא קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר גלגלית זהובה, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
שים 4 כפות של החמאה לתוך 22cm קופסאת עוגה ומניחים בתנור כדי להמיס.
הסר ומערבבים את הסוכר החום, קינמון כפית של ממרח וניל. סדר את האננס בתערובת הסוכר החמאה, זורק קצת מעיל. נסה למלא את כל הפערים, כך שאתה לא יכול לראות הרבה מהבסיס.
בקערת ערבוב, לנצח את הסוכר גלגלית ואת החמאה שנותרה באמצעות מקציף יד חשמלי במשך 2-3 דקות עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים ואת ביצה לבן, אחד בכל פעם, ואת וניל הנותרים.
מוסיפים את אבקת האפייה וקמצוץ מלח, ואז את הקמח והחלב, מכים עד ששניהם משולבים. מקציפים במשך 1 דקות יותר עד חלקה.
כפית הבלילה לתוך המחבת על האננס.
אופים עבור 1 hr, כיסוי עם נייר אם זה מתחיל חום. השאר לנוח 5 דקות, ואז להפוך על מגש ומגישים חמים כמו פודינג, עם קרם frache, אם אתה רוצה. לחלופין, להשאיר להתקרר לחלוטין בדיל ומשמש כעוגה.